REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį, balandžio 27 d., 21 val. įvyks paskutinysis naujo „Mountainside“ albumo „All About Time“ pristatymo koncertas Kaune. Jis vyks bare „Fortas“ (K.Donelaičio g. 65). Prieš tai du savaitgalius rokeriai grojo bare „91“ ir klube „Džem‘Pub“.

REKLAMA
REKLAMA

„Nutarėme nedaryti vieno didelio pristatymo renginio, nes į jį, dėl įvairių objektyvių ir subjektyvių priežasčių, vis tiek negalėtų ateiti visi norintys. Nusprendėme tris penktadienius iš eilės groti įvairiose Kauno vietose, kad visi besidomintys mūsų kūryba atrastų laiko ateiti ir galėtu kartu su mumis pasidžiaugti albumu ir pabendrauti kamerinėje aplinkoje“, - aiškino „Mountainside“ gitaristas Šarūnas.

REKLAMA

Sugroję „Forte“, kauniečiai padarys trumpą poros savaičių pertrauką ir albumą pristatyti vyks į kitus Lietuvos miestus. Jau numatyti pristatymo koncertai gegužės 19 d. Vilniuje ir gegužės 25 d. Šiauliuose.

Antrojo albumo „All About Time“ pristatymo renginiuose „Mountainside“ groja visą CD, kelias senesnes dainas ir vieną visiškai naują, neseniai repeticijos metu sukurtą energingą dainą, dar neturinčią pavadinimo, tačiau jau spėjusią sulaukti teigiamo klausytojų įvertinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Kelias dainas iš naujojo, net tris metus laukto albumo galima pasiklausyti grupės myspace puslapyje – www.myspace.com/kaunorokeriai (gabalas „My mistress“) ir tinklalpio ore.lt grotuve http://grotuvas.ore.lt/grupe.php?id=221. Tik įdėtos į „Ore“ grotuvą, lietuviškos dainos „Bandau pamiršt“ ir „Kokainas ir aukštoji mada“ tapo vienomis klausomiausių.

Nepaisant didelio užimtumo leidžiant ir pristatinėjant albumą, kuris jau keliauja į muzikos prekių lentynas, „Mountainside“ spėjo įrašyti „Depeche Mode“ koverį „Never Let Me Down Again“, kuris bus įtrauktas į ruošiamą šios grupės tribute‘o albumą.

„Liko tik įrašyti Dariaus vokalą ir gabalas baigtas“, - teigė „Mountainside‘ai“, taip pat ruošiantys visiškai naują grupės internetinę svetainę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų