REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Pora žiemą (nuotr. Fotolia.com)
5

Avinas

REKLAMA

Gerų permainų, įkvepiančių naujienų bei lemtingų susitikimų diena, kai užsimezgę draugiški ar romantiški santykiai palieka ryškų atspaudą gyvenime. Daugiau bendraukite, domėkitės avangardiniais dalykais jūsų veiklos sferoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nors šis laikas jums sėkmingas, galite jausti nuovargį, nenorą užsiimti kuo nors rimtu, tad geriau žinosite, kas netinka, nei ko reikėtų. Vis dėlto nepasiduokite pesimistiniams svarstymams ir imkitės susikaupusių reikalų.

REKLAMA

Dvyniai

Sąlyginai neblogas metas, kai galima spręsti su veikla arba sveikata susijusias problemas. Daugiau bendraukite: bus svarbi aplinkinių pagalba.

Vėžys

Galima netikėta pagalba, nelauktos dovanos. Diena gera spręsti buitines, šeimos narių problemas.

Liūtas

Esate magiškai patrauklūs, energingi, žavūs, veiklūs. Dabar bus taip, kaip panorėsite, tad drąsiai svajokite, norėkite. Galima pradėti didelių ir svarbių darbų ciklą. Palanku susitikti su svarbiais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Tinka tvarkyti namų, šeimos reikalus – jie eisis sėkmingai. Neskubinkite įvykių: kas nesiseks, galite drąsiai atidėti kitoms dienoms.

Svarstyklės

Jūsų nuotaika bus puiki, kad ir kuo užsiimsite, lydės sėkmė. Tinkamas laikas atlikti darbus, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo ir optimizmo. Švytėsite ir sulauksite aplinkinių simpatijų, palaikymo. Geras laikas spręsti šeimines ir meilės problemas.

Skorpionas

Puiki proga greitai išspręsti įsisenėjusią problemą, tiesa, imkitės to nuo ankstyvo ryto. Šiandien jums pavyks susitikti su reikalingais žmonėms ir gauti teigiamą atsakymą dėl svarbaus reikalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Derybų metas: laiku nusileiskite, pasiūlykite, sutikite. Orientuokitės į kitų valią, siekius, interesus, jei norite, kad ši diena būtų vaisinga ir smagi. Šiandien tinkama proga taikiai pasišnekėti su antrąja puse dėl jums svarbaus reikalo.

Ožiaragis

Puikus laikas rizikingiems sumanymams įgyvendinti. Tiesa, jei norite, kad viskas sklandžiai susiklostytų, nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite aiškintis santykių, net jei dešimtkart įsitikinsite, jog esate teisūs.

Vandenis

Palanki diena – jūsų galimybės didės. Priimkite gautus pasiūlymus. Šios dienos susitikimai, užmegztos pažintys bus perspektyvūs. Pirma dienos pusė gera ir spręsti gyvenamosios vietos keitimo klausimus.

Žuvys

Rami diena. Nieko neprarasite, jei su niekuo nesusitikinėsite, likdami paprasčiausiai namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų