REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
Laimės sausainis (nuotr. Fotolia.com)

Avinas

REKLAMA

Nesistenkite užbėgti įvykiams už akių, saugokitės lengvabūdiškų, nesąžiningų sprendimų. Ir tai bus laikas, kai pažinsite tikrą draugą, kai suvoksite savo tikruosius jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Verta leisti laiką namuose ir užsiimti tik tuo, kas teikia džiaugsmą. Beje, netikėtai gali paaiškėti, kas jus slapta myli ar kas jums iš ties tinka į porą.

REKLAMA

Dvyniai

Šauni, sėkminga diena: galimos puikios permainos ir tvarkant reikalus, ir bendraujant su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Vėžys

Iš esmės palanki diena, tik nebūkite labai smulkmeniški. Kitaip gyvenimo smulkmenos jums sutrukdys priimti teisingą sprendimą, o jis turės įtakos iki pavasario.

Liūtas

Galite išgirsti įspūdingų pasiūlymų – ir dalykinių, ir asmeninių. Tai perspektyvų metas. Taip pat bus geras laikas pasakyti sutuoktiniui, jog visiškai pritariate jo nuomonei ir jį mylite.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Neplanuokite kelionių, svarbių susitikimų. Bus svarbu nebendrauti su žmonėmis, kurių nemėgstate, bei nesivelti į ginčus su tais, kuriuos mėgstate, juolab mylite. Beje, galite pradėti be reikalo pavyduliauti sutuoktiniui.

Svarstyklės

Intriguojančių pažinčių, netikėtų (ko gero, slaptų) įsimylėjimų metas. Tačiau seksis ne tik flirtuoti, bet ir reikalus tvarkyti. Tiesa, svarbių dokumentų pasirašymą (ypač su užsieniečiais) geriau atidėti rytdienai.

Skorpionas

Galite būti pernelyg kaprizingi su tais, kurie jus myli, – patys nežinosite, ko norite iš meilės bei iš mylimo asmens. Tad nepraleiskite pro ausis artimo žmogaus užuominų ar net atviro priekaišto, skundo, nesvarbu, kad jūs – karaliai ir jums reikšti pretenzijas nederėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Turite progą persilaužti – ir tai bus naudingų permainų pradžia. Tai daug kuo palankus metas, tad jei jūsų nauji sprendimai bus teisingi, pajusite palengvėjimą ilgam.

Ožiaragis

Į liūdnas mintis nereikėtų kreipti dėmesio: nusivylimai išpūsti. Pasistenkite daugiau ilsėtis, o ne dirbti. Ir venkite priimti svarbius sprendimus. Bus svarbu stiprinti sveikatą, artėja nepalankus tarpsnis.

Vandenis

Magiškai trauksite aplinkinių dėmesį, daug kas norės su jumis bendrauti, bendradarbiauti, sieks padėti patarti, tačiau dėl svarbaus reikalo priimkite sprendimą, lyg būtumėte visiški vieni.

Žuvys

Likite taktiški ir nuoširdūs, jei nenorite prarasti įtakos sutuoktiniui, šeimai, netekti jų meilės. Teikite dovanas tiems, kuriuos mylite ir su kuriais norite ir toliau būti kartu, – tai magiškai jus suriš.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų