REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užteko mažiau nei pusmečio, kad Lietuvos gyventojai įvertintų „Viaplay“ – didžiausią vaizdo transliacijų internetu platformą.

Užteko mažiau nei pusmečio, kad Lietuvos gyventojai įvertintų „Viaplay“ – didžiausią vaizdo transliacijų internetu platformą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pernai tarptautinės žiniasklaidos grupės „Modern Times Group“ pristatyta naujovė daugiausia dėmesio sulaukė dėl į lietuvių kalbą išverstų populiariausių filmų, pamėgtų serialų, išskirtinių sporto transliacijų ir gausaus turinio vaikams.

REKLAMA

„Viaplay“ siūlo daugiau nei 5000 valandų vaizdo turinio. „Tarp žiūrimiausių paskutinio ketvirčio „Viaplay“ filmų lyderiauja lietuviška komedija – „Nepatyręs“ su Audrium Bružu, Ineta Stasiulyte ir kitomis lietuviškomis žvaigždėmis. Antroje vietoje – pernai pasaulį užkariavęs „Deadpool“. Populiariausių filmų dešimtuke yra ir kiti žinomi veiksmo, mokslinės fantastikos bei animaciniai filmai. Įdomu, kad be minėtos komedijos „Nepatyręs“ į dešimtuką papuola dar du lietuviški filmai – „Redirected“ bei „Arvydas Sabonis“, – sako Evaldas Tylas, „Viaplay“ komercijos vadovas Baltijos šalyse.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtojo 2016 metų ketvirčio duomenimis, daugiausia laiko (38 proc.) „Viaplay“ žiūrovai praleido žiūrėdami filmus. Eurolygos krepšinio rungtynėms, Anglijos „Premier“ futbolo lygai, „Formulės-1“ lenktynėms ir kitoms sporto transliacijoms auditorija skyrė 27 procentus laiko, o „Gera žmona“ (Good Wife), „Klientų sąrašas“ (The Client List) ir kiti garsūs serialai užėmė 21 procentą viso „Viaplay“ žiūrėjimo laiko.

Užsisakyti „Viaplay“ galima tiesiogiai internetu arba per mobiliojo ryšio lyderę „Tele2“. Operatoriaus klientai už paslaugą atsiskaito jos mokestį įtraukę į mėnesio ryšio sąskaitą, ir „Viaplay“ filmus bei sporto transliacijas žiūri greituoju 4G internetu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Viaplay“ užtikrina turinio įvairovę, o turint mobilųjį internetą, klientams paslauga naudotis ypač patogu, todėl jie greitai įvertina platformos privalumus. Mėgstamą serialą galima žiūrėti keliaujant, o dėl svarbių krepšinio rungtynių nereikia ieškoti televizoriaus. Tai, kad kokybiškam vaizdo turiniui vartotojai skiria daug laiko ir dėmesio, parodo, kokią didelę laisvę suteikia mobilusis internetas“, – sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Domina ir serialai

„Serialų mėgėjai puikiai įvertino Jude‘o Law vaidmenį seriale „Jaunasis popiežius“ (Young Pope). Tai yra mūsų didžiausia naujiena, su kuria tikimės „Viaplay“ vardą padaryti dar žinomesnį. „Oskaro“ laureato, režisieriaus Paolo Sorrentino kūrinys žavi siužeto vingiais, intriga ir ryškiais personažais bei kelia daug bangų pasaulyje. Su „Kortų nameliu“ (House of Cards) lyginamą serialą „Jaunasis popiežius“ „Viaplay“ žiūrovai vertina ir dėl galimybės peržiūrėti visą sezoną iš karto“, – pažymi E. Tylas.

REKLAMA

Turinio pasiūlą „Viaplay“ plečia kiekvieną mėnesį. 2017 metų pirmą ketvirtį videoteką papildys tokie filmai kaip Christopherio Nolano „Tarp žvaigždžių“ („Interstellar“), juosta „Ties riba į rytojų“ („Edge of Tomorrow“) su Tomu Cruise‘u, „Godzila“ ir linksmieji „Lego filmas“ („The Lego Movie”), „Ledynmetis: Susidūrimas“ („Ice Age: Collision Course“), „Kung Fu Panda 3“. Vien iki 2017 m. kovo pabaigos „Viaplay“ pasiūlys vartotojams šimtus papildomų valandų naujų filmų, serialų, TV laidų bei kito turinio.

REKLAMA

„Viaplay“ reikia tiktai interneto. Vaizdo turinį galima žiūrėti paslaugos svetainėje www.viaplay.lt ir telefonuose ar planšetėse, atsisiuntus programėlę įrenginiui su „Android“ ar „iOS“ operacine sistema.

Lietuvoje vartotojai gali pasirinkti iš dviejų paslaugų paketų: „Viaplay“ ir „Viaplay Sportas“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų