REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„X Faktoriaus“ finale besikaunanti vaikinų roko grupė „Only Once“ susikūrė pasibaigus projektui „Chorų karai“.

„X Faktoriaus“ finale besikaunanti vaikinų roko grupė „Only Once“ susikūrė pasibaigus projektui „Chorų karai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Čia dalyvavęs vokalistas Adomas sutiko dabartinį grupės būgnininką Kęstutį. O šis kaip tyčia gitara mokė groti Mindaugą, dabartinį „Only once“ vokalistą. Grupė susikūrė specialiai festivaliui „Rokas už laisvę“, tačiau savo bendradarbiavimą tęsia iki šiol.

REKLAMA

Nors koncertuoti pradėjo dar palyginti neseniai, grupės vedlys Adomas muzikuoja nuo vaikystės. Anksčiau atliekamos muzikos stilius priklausydavo nuo to, ką pasiūlydavo mokytojai. Tačiau atėjus metui prasiveržė tikrasis Adomo talentas.

„Būdamas 15 metų supratau, kad merginoms labiau patinka grojantys vyrukai, tad ėmiau groti. Galvojau, kad bent šia puse patrauksiu. Paskutiniu metu tai visai pasiteisina. Rokenrolo dvasią pajutau 21-erių. Paskui ėmiau mokytis „riaumoti“. Mane paskatino grupės, su kuria tuomet grojau, draugai“, – pasakojo vokalistas.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas mano, kad kiekvieno balsas yra unikalus. Jo spalvą irgi reikia atrasti savu metodu.

„Vadinamas „riaumojimas“ tinka tikrai ne kiekvienam vokalui. Aš tiesiog daug kartų tai dariau ir man jau ėmė nebeskaudėti. Žinoma, dar reikia tobulintis, tikiuosi, kad man padės „X Faktoriuje“ man gelbstintis Povilas Meškėla“, – atskleidė Adomas.

Dar ir folk roko grupėje dainuojantis atlikėjas repetuoja ir vokalą lavina labai dažnai. Nepaisant to, susilaukia ne tik palaikymo, bet ir nemalonių komentarų. Pasirodo, jie rūpi ir vyrams!

„Būna, susinervinu. Tuomet galvoju – ar tikrai taip yra? Klausinėju kitų žmonių nuomonių. Tuo tarpu kritiką, kurios sulaukiu kritikos iš aplinkinių žmonių, iš kitų dalyvių, ypač vertinu. Tai padeda mokytis“, – patikino „Only Once“ lyderis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų