REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Nebūkite tikri, kad šios dienos mintys labai šviesios ir teisingos, o jūsų veiksmai nelengvabūdiški. Tad ne laikas mėginti ką nors suprasti, paveikti, kam nors ką nors aiškinti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nesistebėkite, jei teks išgirsti priekaištų ne tik darbe, bet ir iš artimųjų. Aplinkiniai bus savotiškai apakę ir nematys jūsų nuopelnų, net tendencingai įrodinės priešingus dalykus. Tad nesureikšminkite to, ką išgirsite, – tai laikina.

REKLAMA

Dvyniai

Esate stiprūs ir sumanūs, galite net kitiems padėti. Vis dėlto nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis.

Vėžys

Nesmagi diena. Net nedidelės problemos darbe ar nesklandumai asmeniniame gyvenime privers rimtai pasijaudinti. Būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei.

Liūtas

Galite tapti partnerių, kolegų neatsargumo, aplaidumo ar nežinojimo auka, tad mažiau kitais pasikliaukite, viską tikrinkite patys. Pavojingi nesusipratimai tarp sutuoktinių.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Sunkus laikas – nepasiduokite pagundai į viską nusispjauti. Toks netikęs pasaulis jums pasirodys tik šiandien. Būkite atsargūs darbe, kelyje.

Svarstyklės

Nors diena nepalanki, jums pakaks supratingumo, kaip išvengti kritinės situacijos bendraujant, dirbant ar važiuojant automobiliu. Galimos problemos dėl per didelio ambicingumo, nesiskaitymo su aplinkinių, ypač valdininkų, nuomone.

Skorpionas

Neleiskite niekam sau nuotaikos gadinti, laiką gaišinti, kištis į jūsų reikalus.

Šaulys

Ne tik mažiau kalbų, bet ir darbų – šiandien geriau mažiau žadėti ir mažiau daryti. Nenusiminkite, jei nepavyks sutvarkyti planuotų reikalų, teks užsiimti kitais, nenumatytais darbais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nebijokite padėti kitiems: taip likimas jums leis atsiteisti už savo pražangas gyvenime. Geriausia būtų likti namuose ir ilsėtis. Saugokite savo turtą ir sveikatą.

Vandenis

Išryškės asmeninės problemos. Iš to, kaip praeis ši diena, galėsite spręsti apie visų metų įvykius. Pasistenkite būti kuo geriau nusiteikę, ramūs ir geranoriški aplinkiniams.

Žuvys

Kas jus šiuo metu jaudina, ko dabar norisi, gali būti netikra. Kad vėliau netektų gailėtis, pabūkite asketai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų