REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Renginių organizatoriaus ir vedėjo Remigijaus Žiogo bei Rovenos Žiogės dukra Riana – mažoji eterio žvaigždė.

Renginių organizatoriaus ir vedėjo Remigijaus Žiogo bei Rovenos Žiogės dukra Riana – mažoji eterio žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Septynerių mergaitė filmuojasi Justino Jankevičiaus ir Mindaugo Stasiulio pokalbių laidoje ir sparčiai išpopuliarėjo savo nerūpestingai šmaikščiais pasisakymais. Rianos ir J. Jankevičiaus pokalbius jau peržiūrėjo šimtai tūkstančių žmonių.

REKLAMA

Laidoje „Gero vakaro šou“ kartu su J. Jankevičiumi apie gyvenimo aktualijas Riana bendrauja drąsiai. Jos tėčio teigimu, entuziazmą ir iškalbą mergaitė paveldėjo iš tėvų. „Vaikai mėgdžioja tėvus. Jeigu mato, kad tėtis elgiasi drąsiai, užtikrintai, arba mama mėgsta iššūkius, tai ir vaikai vaikai kartoja tai“, - sakė R. Žiogas.

Paklaustas, kaip sekasi auginti tokią veiklią ir smalsią dukrą, renginių vedėjas juokdamasis vadino ją Tarzanu: „Jaučiuos, lyg namuose Tarzaną auginčiau. Jai eteris kaip džiunglės, ji jau kaip sava jaučiasi kartais. Kai kur jau per daug, net perlenkia lazdą. Iškalbos jai netrūksta, daug manierų paveldėjo iš mamos, drąsos galbūt iš manęs. Žodžiu, turiu savitą Tarzaną namuose.“

REKLAMA
REKLAMA

Pati septynerių Riana pasakojo, kad aplinkiniams jau tampa atpažįstama. „Sako, aš tave mačiau, tu žvaigždė. Kartais, kai einu netgi į valgyklą, visi, atrodo, kad norėtų mano autografo“, - tikino mergaitė.

Tačiau sekmė jaunosios žvaigždės neapakino, o užaugusi ji norėtų rinktis visai kitą kelią: „Norėčiau užaugus daryti šukuosenas ir lakuoti nagus. Kai dažai nagus, man tas jausmas labai fainas. Aš nuo pat mažens taip norėjau.“

Linksmas ir atviras tėčio ir dukros interviu – specialiame video reportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų