• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Vaikų bučiniai (nuotr. Fotolia.com)

Sužinokite, kodėl šis šeštadienis jums bus ypatingas

Spalio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

25

Spalio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Elkitės ramiai, neskubėkite, nesinervinkite. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti. Svarbius reikalus tvarkyti paveskite artimam žmogui.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Vėl palankus metas: drąsiai perimkite iniciatyvą į savo rankas. Tvarkykite svarbius reikalus. Palanku dalyvauti kokiame nors konkurse.

REKLAMA

Dvyniai

Būsite energingi, tad esamus reikalus sutvarkysite, kilusias problemas išspręsite nesunkiai. Labiau įsiklausykite į partnerių, savo vaikų ar darbo kolektyvo nuomonę: šiandien išgirsite naudingų pamokymų.

Vėžys

Daugiau kreipkite dėmesio į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos prastai išmanote. Būkite pakantesni bendraudami: iš pirmo žvilgsnio nemalonus žmogus vėliau pasirodys įdomus ir reikalingas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Puiki diena šeimos poilsiui, dideliems darbams namie nuveikti. Palankus metas apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, dėl nekilnojamojo turto pirkimo. Gerai imtis remonto. Palanku investuoti pinigus.

Mergelė

Palankus metas, ypač kūrybiniam darbui. Gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su kolegų nesąžiningumu ar mylimo asmens neištikimybe. Tiesa, venkite viešai reikšti savo mintis.

Svarstyklės

Šiandien seksis atitaisyti ankstesnes klaidas, nuoskaudas, kurias padarėte artimam asmeniui, – ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo. Geras laikas pradėti stiprinti sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jei sugebėsite įvertinti sutuoktinio ir aplinkinių pastangas, diena bus laiminga. Šiandien pats laikas ieškoti rėmėjų, naudingų partnerių, sąjungininkų, tad nepraleiskite progos susitarti su svarbiais žmonėmis, įtakingais draugais.

Šaulys

Nesinervinkite ir būkite malonesni, švelnesni artimiesiems, kolegoms, tuomet diena praeis gana ramiai, net sėkmingai.

Ožiaragis

Tai geras laikas veiklai plėsti, pradėti bendradarbiauti su užsieniečiais. Verta susitikti su draugais, palanku ko nors imtis kartu. Galima romantiška pažintis su žmogumi iš toli.

REKLAMA

Vandenis

Reikėtų atkakliau ginti savo principus: savi ir aplinkiniai jus palaikys.

Žuvys

Bendraukite, tarkitės, drauge kils šaunių sumanymų. Draugų pagalba irgi gali būti svarbi. Puikus laikas imtis permainų veikloje, rizikuoti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų