REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Angelina Jolie ir Bradas Pittas (nuotr. Vida Press)

Ilgą laiką viena tvirčiausių Holivude laikyta Angelinos Jolie ir Brado Pitto santuoka žlugo – aktorė pateikė skyrybų prašymą ir siekia šešių jųdviejų vaikų globos teisių.

25

Ilgą laiką viena tvirčiausių Holivude laikyta Angelinos Jolie ir Brado Pitto santuoka žlugo – aktorė pateikė skyrybų prašymą ir siekia šešių jųdviejų vaikų globos teisių.

REKLAMA

41 metų A. Jolie skyrybų prašymą pateikė pirmadienį. Ji prašo nutraukti santuoką su 52 metų B. Pittu dėl „nesutaikomų skirtumų“.

Deja, apie tai, kad žmona nori skirtis, B. Pittas tikina sužinojęs tik dieną prieš šiai užpildant dokumentus.

Artimi šaltiniai teigia, kad pora šį savaitgalį ketino skristi į Londoną. Tačiau po A. Jolie akibrokšto, skrydis buvo atšauktas. Aktorė skyrybų dokumentuose nurodo, kad pora kartu nebegyvena nuo rugsėjo 15 dienos, rašo garsenybių pasaulio naujienų svetainė TMZ ir žurnalas „People“.

„Šis sprendimas buvo priimtas šeimos labui“, – rašė A. Jolie advokatas Robertas Offeris JAV žiniasklaidai perduotame pareiškime.

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar ji nieko nekomentuos ir šiuo sunkiu metu prašo šeimai privatumo“, – pridūrė advokatas.

B. Pittas ir A. Jolie, vienos ryškiausių žvaigždžių kino pasaulyje, buvo laikomi įtakingiausia Holivudo pora, o bulvariniai laikraščiai ją praminė „Brangelina“.

REKLAMA

„Man dėl to labai liūdna, tačiau dabar svarbiausia – mūsų vaikų gerovė“, – pažymėjo B.Pittas savo pareiškime, kurį citavo „People“.

„Maloniai prašau žiniasklaidos šiuo sudėtingu laikotarpiu suteikti jiems erdvės, kurios jie nusipelno“, – sakė aktorius.

A. Jolie ir B. Pittas susituokė Prancūzijoje prieš dvejus metus, tačiau kartu yra nuo 2004-ųjų ir augina šešis vaikus, iš kurių trys yra įvaikinti.

Kaip praneša TMZ, A.Jolie prašo teismo, kad jai būtų suteikta fizinė vaikų globa, o B.Pittui palikta teisė juos lankyti. Teigiama, kad aktorė nesiekia prisiteisti išlaikymo iš buvusio sutuoktinio.

REKLAMA
REKLAMA

B.Pittas savo šlovės kelią didžiajame ekrane pradėjo prieš 25 metus vaidmeniu režisieriaus Ridley Scotto juostoje „Telma ir Luiza“, kuris pavertė jį naujuoju sekso simboliu ir atvėrė kelią į svaiginančią karjerą.

B.Pitas už vaidybą buvo triskart nominuotas „Oskarui“, o 2014-aisiais gavo šį JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimą kaip geriausiu metų filmu pripažintos juostos „12 vergovės metų“ prodiuseris.

B.Pittas pasižymi universalumu ir per savo karjerą yra sukūręs daugybę skirtingų vaidmenų. Filmavimo aikštelėje jam nekart teko dirbti su kitomis ryškiausiomis Holivudo žvaigždėmis, tarp jų Tomu Cruise'u – juostoje „Interviu su vampyru“, Anthony Hopkinsu – dramoje „Rudens legendos“ ir George Clooney – trileryje „Oušeno vienuoliktukas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nutraukimas“

A.Jolie išpopuliarėjo suvaidinusi 1999 metų filme „Mergina su trūkumais“. Už maištingos moters psichinėje ligoninėje vaidmenį ji gavo geriausios antrojo plano aktorės „Oskarą“.

Jai irgi yra tekę įsijausti į visokiausius vaidmenis: pradedant piktadare kino pasakoje „Piktadarės istorija“, kopiuterinių žaidimų heroje „Kapų plėšikė Lara Kroft“, baigiant nužudyto amerikiečių žurnalisto Danielio Pearlo našle filme „Nenugalėta širdis“.

Anksčiau dažnai ant raudonojo kilimo pasirodydavusi gražuolė dabar yra geriau žinoma dėl savo humanitarinio darbo, o ne bulvarinės spaudos vertų poelgių. Jau keletą metų A.Jolie yra Jungtinių Tautų vyriausiojo pabėgėlių reikalų komisaro biuro geros valios ambasadorė.

REKLAMA

Be to, aktorė yra ir viena žymiausių pasaulyje kovotojų su vėžiu. Dėl šios ligos išsivystymo rizikos jai buvo pašalintos abi krūtys, kiaušidės ir kiaušintakiai. Dėl vėžio moteris neteko savo motinos, senelės ir tetos.

A.Jolie anksčiau buvo ištekėjusi už aktorių Jonny Lee Millerio ir Billy Bobo Thorntono.

TMZ paskelbė, kaip teigiama, poros teismo dokumentų nuotraukas. Jose matomi skyrybų dokumentai, kuriuos pateikė A.Jolie, paminėjusi problemas dėl B.Pitto alkoholio ir marihuanos vartojimo bei pykčio protrūkių.

„Jei yra įtarimų dėl narkotinių medžiagų vartojimo ir pykčio problemų, gali būti, kad bus kontroliuojamas B.Pitto praleidžiamas su vaikais laikas“, – naujienų agentūrai AFP sakė Niujorko teisininkų kompanijos „Kasowitz, Benson, Torres and Friedman“ partnerė Kelly Frawley.

REKLAMA

„Tokiose situacijose kaip ši, kai vaikai greičiausiai turi kelias aukles, turėtų būti pasiektas draugiškas susitarimas, nes auklės gali veikti kaip prižiūrėtojos ir neleisti trikdyti vaikų bei nesukelti nepatogios padėties kontroliuojamai šaliai“, – sakė ji.

Naujienos apie A. Jolie trečiąsias skyrybas greitai pasklido socialiniuose tinkluose, o saitažymė #brangelina tinkle „Twitter“ tapo pati populiariausia.

„Keista draugystė“

Daugelis vartotojų savo paskyrose publikavo memus su „Draugų“ žvaigžde Jennifer Aniston, kuri yra buvusi B.Pitto žmona. Viename iš jų ji kalbėdama telefonu sako: „Ir tai, bičiuli, vadinama nutraukimu.“

B.Pittas gimė vidurinės klasės šeimoje Oklahomoje, studijavo žurnalistiką ir reklamą, o vėliau pateko į Holivudą, kur iš pradžių dirbo laikinus darbus: netgi rengdavosi viščiuko kostiumą ir reklamuodavo greitojo maisto restoranų tinklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau nuo 1987 metų darbas pradėjo sektis ir aktorius jau gaudavo nedidelius vaidmenis televizijos serialuose „Dalasas“ ir „Nevykėliai po priedanga“ bei mažo biudžeto filmuose.

2000 metais vedęs J. Aniston jis užsitarnavo Holivudo „auksinio berniuko“ titulą, o jų pora tapo viena karščiausių pasaulyje. A.Jolie ir B.Pitas vienas kitą įsimylėjo kuriant 2005 metais išleistą kino juostą „Ponas ir ponia Smitai“, tačiau susižadėjo tik 2012 metais.

„Šis filmas mus sujungė ir privertė daryti visus tuos beprotiškus dalykus. Manau, kad dėl to ir radome šią keistą draugystę ir staiga užsimezgusią partnerystę“, – žurnalui „Vogue“ 2006 metais sakė A. Jolie.

Poros, kuri gauna vienus didžiausių honorarų Holivude, bendras turtas vertinamas daugiau kaip 300 mln. dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų