• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio horoskopas: diena, kai sėkmė šypsosis

Nors naktimis gamtą kamuoja šalnos, o žmonės niurzga pamatę danguje pilną mėnulį, žvaigždės kiekvienam iš mūsų yra paruošusios staigmenų kiekvienai dienai.

Nors naktimis gamtą kamuoja šalnos, o žmonės niurzga pamatę danguje pilną mėnulį, žvaigždės kiekvienam iš mūsų yra paruošusios staigmenų kiekvienai dienai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Siūlome sužinoti, kas šiandien laukia visų dvylikos zodiako ženklų!

Avinas

Palankus metas tvarkyti turto reikalus. Galima priimti kito asmens pagalbą, skolintis pinigų, prašyti paramos. Pasistenkite kuo nors pradžiuginti antrąją pusę.

REKLAMA

Tauras

Seksis tvarkant įsisenėjusį reikalą. Daugiau bendraukite, nesidrovėkite prašyti pagalbos (ir finansinės, ir patarimo). Diena tinkama ir svarbiam pokalbiui su partneriais, klientu.

Dvyniai

Palankus metas ieškoti tinkamesnės gyvenamosios vietos, tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus. Šiandien nesiimkite daug darbų, dažniau ilsėkitės, pasistenkite anksčiau sugrįžti į namus. Galite sulaukti netikėtos giminaičių, tėvų, draugų pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Sėkmė šypsosi: tai palanki proga svarbiems reikalams tvarkyti. Palanku užsiimti vaikų problemomis, šeimos reikalais.

Liūtas

Palanku užsiimti socialinėmis problemomis, ieškoti tinkamos darbo vietos, derėtis dėl atlyginimo, aptarti su partneriais naują reikalą, sandorių sąlygas. Verta tikrinti sveikatą.

Mergelė

Nors viskas vyks gana sklandžiai, bet ne taip, kaip jums norisi, o kaip siekia jūsų partneriai, kolegos, vadovas. Tad geriausia patiems prisiderinti prie žmonių ir aplinkybių.

Svarstyklės

Jūs mielai visais pasirūpinate, nuoširdžiai patariate, o šiandien svarbu neatstumti norinčių padėti jums patiems. Tiesa, nepatartina ką nors keisti veikloje, jei nepritaria partneriai, sutuoktinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Palanki diena įvairiems reikalams tvarkyti: jūsų įtaka augs, atsivers naujų puikių galimybių. Šiandien verta susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais padėti išplėsti jūsų veiklą ar rasti pelningesnę darbo vietą.

Šaulys

Verta užsiimti nebaigtais, atidėtais reikalais. Neskubinkite įvykių, leiskite situacijai subręsti, ir svarbus reikalas išsispręs jūsų naudai.

Ožiaragis

Ieškokite naujų galimybių veiklai finansuoti, kreipkitės materialinės paramos. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi ar jums patinkančiu asmeniu, paprašykite draugo patarpininkauti.

REKLAMA

Vandenis

Būkite atidūs jus pasiekiančiai informacijai: ieškokite slaptos prasmės, to, ko nematote. Daugiau klausykite, venkite reikšti savo nuomonę ir neišlaidaukite. Palanku kreiptis konfidencialios finansinės pagalbos.

Žuvys

Neskubėkite greitai sureaguoti, šiandien naudinga palaukti. Elkitės savo nuožiūra, tik stenkitės viską atlikti ramiai, gražiai, neskubėdami, tuomet darbo vaisiai bus puikūs, sulauksite įvertinimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų