REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šaunus savaitgalis jau čia pat. Norėdami, kad savaitgalis būtų dar smagesnis video transliacijų internetu platforma „Viaplay“ pateikia rekomendacijas, kokius filmus ir serialus žiūrėti. Svarbiausia, kad su www.viaplay.lt tai galima daryti bet kur ir bet kada.

Šaunus savaitgalis jau čia pat. Norėdami, kad savaitgalis būtų dar smagesnis video transliacijų internetu platforma „Viaplay“ pateikia rekomendacijas, kokius filmus ir serialus žiūrėti. Svarbiausia, kad su www.viaplay.lt tai galima daryti bet kur ir bet kada.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepamirškite, kad filmų ir serialų paketą pirmas 30 dienų galite išbandyti nemokamai!

1. Alex ir Ruth (5 Flights Up)

Filme pasakojama apie brandžią porą – Aleksą (aktorius Morganas Freemanas) ir Rut (aktorė Diane Keaton) – gyvenančią Niujorke. Prieš daugelį metų jie persikraustė iš Manheteno į Bruklino rajoną. Tiesa, jų draugams šis persikėlimas buvo tas pats, kas išvykimas į kitą valstiją. Bruklinas buvo mažiausiai madingas miesto rajonas, tačiau jaunam ir nežinomam dailininkui Aleksui bei mokytojai Rut tai buvo viskas, ką jie sau galėjo leisti finansiškai.

REKLAMA

Po 40 santuokos metų pora nusprendė pakeisti butą kitu, nes kasdien lipti pėsčiomis į penktą aukštą be lifto pasidarė per sunku. Giminaitė Lili (aktorė Cynthia Nixon) pasisiūlo padėti, nes nekilnojamo turto kainos Brukline per tiek laiko gerokai pakilo.Viskas būtų puiku, tik atsisveikinimas su namais sukelia begalinį stresą ir sukelia prisiminimus apie laimingiausius čia praleistus metus.

Diane Keaton ir Morgano Freemano duetas prie ekrano pakvies visus: tuos, kurie tiki amžina meile ir tuos, kurie nebetiki jokia meile po 40 santuokos metų, jaunus ir brandžius, svajotojus ir skeptikus.

REKLAMA
REKLAMA

2. Pažadas (A Promise)

Filmo veiksmas vyksta Vokietijoje prieš pirmąjį pasaulinį karą. Jaunasis Fridrichas Zeitsas (aktorius Richardas Maddenas) ką tik baigė mokslus ir likimas jam suteikė puikią galimybę – tapti magnato Karlo Hofmeisterio (aktorius Alanas Rickmanas) asmeniniu sekretoriumi. Fridrichas su džiaugsmu išmainė mažą tarnautojo kamarėlę į didelį kabinetą, o kuklų būstą - į asmeninius apartamentus prabangiame name.

 

Atvykęs į naują vietą Fridrichas tapo ne tik dešiniąja Karlo ranka ir jo sūnaus mokytoju, jam teko kur kas sudėtingesnis vaidmuo – vyras pradėjo kovoti dėl jaunos žmonos Lotės (aktorė Rebecca Hall), padedančios savo vyrui darbe, tačiau toli gražu nejaučiančios jam ugningos meilės, palankumo. Jaunos moters ištikimybė ir dėkingumas, kurį Fridrichas jautė savo darbdaviui, buvo ne vienintelės kliūtys kelyje į laimę. Jų laukė ilgas ir sudėtingas kelias, kurį teks nueiti, tikintis, kad kada nors pavyks būti kartu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Istorinė kostiuminė drama patiks tikriems romantikams ir estetams. O meilės trikampis nepaliks abejingais visų, kurie kada nors buvo į jį pakliuvę.

3. Tobulas jausmas (Perfect Sense)

Žemėje prasideda epidemija, kurios priežastys kol kas nežinomos, o vaistų, galinčių ją sustabdyti, tiesiog nėra. Liga pasireiškia tuo, kad sergantis žmogus pamažu praranda sugebėjimą jausti skonį, girdėti ir galiausiai matyti. Siuzana (aktorė Eva Green) - gydytoja epidemologė, karštligiškai ieškanti vaistų, Maiklas (aktorius Ewanas McGregoras) - virėjas, gyvenantis šalia Siuzanos namų. Nuo pat pirmos pažinties akimirkos jie pajunta vienas kitam simpatiją, kuri ilgainiui tik stiprėja.

REKLAMA

 

Nors pradžioje nė vienas nesitikėjo nieko rimto, tarp poros įsižiebia stiprūs jausmai. Tuo tarpu epidemija įgauna vis didesnį pagreitį. Iš pradžių ligoniai pradeda verkti ir negali sustoti, vėliau prasideda panikos ir susijaudinimo priepuoliai. Kiekvienas emocinis sutrikimas, būdingas nežinomai ligai, ir kiekvienas pojūčio praradimas Siuzaną ir Maiklą verčia vis labiau branginti vienas kitą. Kaip baigsis jų istorija?

Tai puikus filmas, skirtas ne tik kino gurmanams, bet ir visiems nelaimingiems, tam, kad padėtų suprasti, kaip iš tikrųjų reikia mylėti, vertinti gyvenimą ir jame esančius žmones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų