• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis rugsėjo savaitgalis jau čia pat. Norėdami, kad savaitgalis būtų dar smagesnis video transliacijų internetu platforma „Viaplay“ pateikia rekomendacijas, kokius filmus ir serialus žiūrėti. Svarbiausia, kad su www.viaplay.lt tai galima daryti bet kur ir bet kada. Nepamirškite, kad filmų ir serialų paketą pirmas 30 dienų galite išbandyti nemokamai!

Pirmasis rugsėjo savaitgalis jau čia pat. Norėdami, kad savaitgalis būtų dar smagesnis video transliacijų internetu platforma „Viaplay“ pateikia rekomendacijas, kokius filmus ir serialus žiūrėti. Svarbiausia, kad su www.viaplay.lt tai galima daryti bet kur ir bet kada. Nepamirškite, kad filmų ir serialų paketą pirmas 30 dienų galite išbandyti nemokamai!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Išsiskyrimas

Filmas dviems

https://viaplay.lt/movies/break-up-the

Meno galerijos darbuotoja Bruk (aktorė Jennifer Aniston) ir gidas Haris (aktorius Vince Vaughn) susitiko, įsimylėjo ir apsigyveno kartu. Romantiškas gyvenimas metai po metų blėso, o į dažnėjančius buitinius konfliktus buvo įtraukti visi bendri draugai ir šeima. Trys citrinos vietoj prašytų dvylikos, amžinas klausimas, kas privalo plauti indus išėjus svečiams? Kiekvienas nesusipratimas kasė duobę poros santykiams.

REKLAMA

Kai Bruk ir Haris nusprendė išsiskirti, viskas atrodė paprasta ir aišku. Nesutapo charakteriai. Taip pasitaiko. Tokių porų yra daug ir jos gyvena visai šalia. Tačiau nei vienas, nei kitas neskubėjo kraustytis iš bendro, jaukaus buto. Pauzė užsitęsė ir namuose vienas po kito pradėjo svečiuotis nauji draugai, na o tada prasidėjo karas...

Romantinė komedija „Išsiskyrimas“ papasakos apie liūdną ir tuo pačiu ironišką dviejų žmonių meilės istoriją, kai nė vienas nenori peržengti per savo principus ir pripažinti klaidų.

REKLAMA
REKLAMA

2. Žmogus - paukštis

Kino gurmanams

https://viaplay.lt/movies/birdman

Begalę apdovanojimų per savo karjerą pelniusio režisieriaus Alejandro González Iñárritu (filmai “Babelis“, „Biutiful“, „Bjaurybė meilė“, „Hju Glaso legenda“) kūrinyje „Žmogus - paukštis“ pasakojama apie išskirtinę asmenybę, legendinį kino aktorių Riganą Tompsoną (aktorius Michael Keaton), kadaise sukūrusį kultinį žmogaus - paukščio vaidmenį populiariame filme ir turėjusiam viską: šlovę, pripažinimą, turtingą gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto po daugelio metų aktorių, kuris nesukūrė daugiau nė vieno įdomesnio vaidmens, visi pamiršo: gerbėjai tik kartais paprašo autografo, režisieriai nekviečia filmuotis, o kolegos jau nebevertina rimtai.

Riganas nusprendžia čiupti likimą į savo rankas ir pastatyti pjesę Brodvėjuje: jis pats bus ir režisierius, ir scenaristas, ir aktorius, ir prodiuseris. Jam nėra ko prarasti ir tai - paskutinis šansas susigrąžinti savo buvusią šlovę ir sėkmę, įrodyti pasauliui, kad jis vertas kur kas daugiau nei dabar turi.

Artėja premjeros diena, o pagrindiniam herojui teks susikauti su savo ego, pabandyti susigrąžinti šeimą ir suprasti, kas jis yra iš tiesų.

REKLAMA

2015 metais filmas buvo apdovanotas „Oskarais“ už geriausią filmą, geriausią režisieriaus darbą ir geriausią originalų scenarijų.

3. Purpurinė kalva

Aštrių pojūčių mėgėjams

https://viaplay.lt/movies/crimson-peak

Atokiame miestelyje stovintį nuošalų namą ir jo gyventojus gaubia labai prasta reputacija. Kiekvieną žiemą pusnys, esančios prie namo, nusidažo kraujo spalva.

Mokslininkai, tyrę šį fenomeną, tikina, kad tai jokia anomalija, o tik reiškinys, kuris atsiranda dėl ypatingos spalvos dirvožemyje esančio molio, kuris nudažo sniegą purpuru. Vis dėlto nei vienas gyventojas nesiryžta peržengti šių namų slenksčio, išskyrus vieną merginą.

REKLAMA

Edita (aktorė Mia Wasikowska) yra rašytoja, kurianti savo pirmąjį romaną. Ji kiekvieną dieną ateina prie šio namo, tikėdamasi nors akies krašteliu pamatyti jame įsikūrusį paslaptingą vyrą. Tomas (aktorius Tom Hiddleston) ją pastebi ir pasiūlo tapti jo žmona bei apsigyventi kartu su juo ir jo seserimi Liusile (aktorė Jessica Chastain) sename, keistame name. Pasirodo, ši trijulė nėra vieninteliai apleistų rūmų gyventojai. Editai teks išsiaiškinti, ką slepia ši šeima.

Meksikos režisierius Guillermo del Toro (filmai „Pano labitrintas“, „Mutantai“, „Ugnies žiedas“, „Ašmenys 2“) savo naujausiame filme „Purpurinė kalva“ privers sulaikyti kvapą ir neatitraukti akių nuo ekrano iki paskutinės minutės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. Džiunglių knyga

Filmas visai šeimai

https://viaplay.lt/movies/jungle-book-the

Mažas berniukas Mauglis pasiklydo ir netyčia pateko į medžiojančių vilkų teritoriją, tačiau jam pavyko išgyventi. Maža to, po jo atsiradimo džiunglėse prasidėjo kitoks gyvenimas. Jis susirado draugų ir mokytojų - lokį Balu, panterą Bagirą, smauglį Ka, - augo ir brendo studijuodamas gamtos įstatymus. Taip pralėkė daug metų...

Su laukiniais gyvūnais džiunglėse gyvenantis vaikinas Mauglis (aktorius Jason Scott Lee) įsimyli Ketliną (iš „Sostų karų“ žinoma aktorė Lena Headey) - pulkininko Džefrio (aktorius Sam Neill) dukrą, kurią pažinojo dar iš vaikystės – laikų, kol dar nebuvo pasiklydęs džiunglėse.

REKLAMA

Ketlinos sužadėtinis Bunas (aktorius Cary Elwes), sužinojęs apie nutraukas vestuves, ryžtasi suktam planui: jis pavagia merginą, tikėdamasis, kad Mauglis atves jį prie brangenybių, paslėptų apleistame Beždžionių mieste. Laikui nepavaldi R. Kiplingo „Antrosios džiunglių knygos“ ekranizacija.

5. Dėžinukai

Mažiesiems žiūrovams

https://viaplay.lt/movies/boxtrolls-the

Pagrindinis animacinio filmo herojus našlaitis Egis - bėdžius, kuriam nebuvo lemta gimti ir gyventi šiltuose ir jaukiuose namuose, todėl teko tenkintis gyvenimu po tiltu ir vietoj gražių drabužių bei lovos - naudotis kartonine dėžute. O jo šeima tapo linksma ir įspūdinga monstrų šeimynėlė.

REKLAMA

Vis dėlto jis turi tai, ko daugelis bendraamžių gali tik pavydėti: kiekvieną naktį Egis gali keliauti kur tik nori klaidžiomis Sūrbridžo miestelio gatvėmis ir susirasti nuostabių, pavojingų, kvapą gniaužiančių nuotykių.

Taip jis būtų gyvenęs ilgai ir laimingai, kol nesutiko nuostabios mergaitės iš to kito, prabangaus ir akinančio, pasaulio. Tai buvo diena, kai pasaulis apsivertė aukštyn kojomis. Egis ryžosi ne tik užkariauti jos širdį, bet ir įrodyti, kad po tiltu gyvenantys monstrai nėra baisūs troliai, apie kuriuos sklinda miestą kraupinančios legendos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų