REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Courtney Black  (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Daugelį metų Courtney Black (19) save alino itin griežtomis dietomis. Pasiekusi vos 44 kilogramų ribą nesiruošė sustoti, todėl per dieną suvartodavo kritiškai mažai kalorijų.

44

Daugelį metų Courtney Black (19) save alino itin griežtomis dietomis. Pasiekusi vos 44 kilogramų ribą nesiruošė sustoti, todėl per dieną suvartodavo kritiškai mažai kalorijų.

REKLAMA

Ji pripažįsta, kad paauglystėje turėjo apvalią figūrą, todėl kentė bendraamžių patyčias.

„Mane pamatę žmonės galvodavo, kad aš mirštu”, - atvirai kalba mergina. Ji pripažįsta, kad svoris pradėjo augti 17-os, kai dėl stuburo traumos teko atsisakyti šokių. Tuomet mergina pradėjo jaustis apvalesne, o draugų raginimai numesti svorio situaciją dar pablogino.

„Buvau apsėsta dėl dietų. Norėjau būti kaulėta, todėl nevalgiau ir sportuodavau du kartus per dieną. Atsikeldavau 5 val. ryte ir iš karto eidavau į sporto klubą, vėliau nubėgdavau mažiausiai 10 kilometrų, vakare vėl bent valandai eidavau sportuoti.

Pusryčiams valgydavau tik mažą porciją graikiško jogurto su uogomis, pietums mažą gabaliuką vištienos su daržovėmis, o vakarienių vengdavau arba suvalgydavau obuolį”, - pasakoja mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Ji dabar pati nesupranta, kaip jai užteko energijos taip intensyviai sportuoti. Vis dėlto noras būti itin liekna užvaldė jos gyvenimą, todėl ji vengė ne tik draugų, bet ir padėti bandančių artimųjų.

REKLAMA

Visgi 2015-ųjų vasarą Courtney nusprendė, jog metas keistis. Ji pradėjo domėtis sveiku gyvenimo būdu ir žingsnis po žingsnio keitė savo figūrą.

„Iš pat pradžių labai bijojau priaugti svorio, verkdavau ir su baime galvodavau apie apvalesnę figūrą”, - pasakoja mergina.

Ji toliau sportuoja, tačiau laikosi lengvesnio režimo, valgo daugiau patiekalų.

Per metus mergina kardinaliai pasikeitė, priaugo svorio (dabar jos svoris siekia 53 kg) ir džiaugiasi didžiuliu dėmesiu. Sava istorija socialiniuose tinkluose pasidalinusi mergina tapo tikru įkvėpimu, todėl susirado net 100 tūkst. sekėjų.

„Aš svajojau apie itin liekną kūną, tačiau dar niekada nebuvau tokia laiminga, kaip dabar. Aš myliu savo apvalumus ir tikiuosi, kad žmonės pakeis požiūrį į išvaizdos standartus. Man gėda, kad kažkada norėjau kaulėto kūno, nes vos nenumiriau”, - sako mergina.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų