REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Usainas Boltas (nuotr. SCANPIX)

Didelė scena garsioms žvaigždėms – Rio de Žaneiro olimpiadoje žiūrovai mėgausis geriausių atletų pasirodymais, o šie maudysis milžiniško dėmesio voniose. Už kuriuos sportininkus sirgsite jūs?

17

Didelė scena garsioms žvaigždėms – Rio de Žaneiro olimpiadoje žiūrovai mėgausis geriausių atletų pasirodymais, o šie maudysis milžiniško dėmesio voniose. Už kuriuos sportininkus sirgsite jūs?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Usainas Boltas (sprintas)

Ar Jamaikos superžvaigždė žaibuos ir Rio de Žaneire? U. Boltas tikina, kad apgins visus tris aukso medalių komplektus, kuriuos laimėjo 2008 ir 2012 metais.

REKLAMA

Dafne Schippers (sprintas)

Europos sprinto viltis pasaulio čempionate pernai laimėjo sidabrą 100 m ir auksą 200 m distancijose. Europos rekordininkė iš Olandijos viliasi tapti olimpine čempione.

Jessica Ennis-Hill (septynkovė)

Ar britė vėl taps sportininkų karaliene? Jessica gins prieš ketverius metus iškovotą titulą. Po motinystės atostogų atletė įspūdingai sugrįžo į sportą – pernai tapo pasaulio čempione.

REKLAMA
REKLAMA

Ashtonas Eatonas (dešimtkovė)

Jessicos Ennis-Hill prototipas vyrų daugiakovėje. Amerikietis yra dešimtkovės olimpinis, pasaulio čempionas ir planetos rekordininkas. Jo žmona Brianne Theisen-Eaton iš Kanados yra rimčiausia Jessicos konkurentė.

Robertas Hartingas (disko metimas)

Plėšomų marškinėlių specialistas iš Vokietijos prieš ketverius metus stebino pasaulį šokinėdamas per barjerus stadione, kai iškovojo olimpinį auksą. Po kryžminių kelio raiščių operacijos buvęs Virgilijaus Aleknos konkurentas sugebėjo atsitiesti ir laiku pasirengti žaidynėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mo Farah (lengvoji atletika)

Kaip ir Usainas Boltas, taip ir britas turi savo pergalingą gestą ir yra viena didžiausių lengvosios atletikos žvaigždžių. 5000 ir 10000 km distancijose iki šiol jis laimėjo penkis pasaulio ir penkis Europos čempiono titulus, o 2012 metais laimėjo du olimpinius aukso medalius.

Renaudas Lavillenie (šuoliai su kartimi)

Pernai pasaulio, šįmet Europos čempionatuose prancūzui sėkmė atsuko nugarą, tačiau jeigu jam pavyktų kaip 2014 metais peršokti 6,16 m, titulą ginantis atletas būtų neįveikiamas.

REKLAMA

Kevinas Durantas (krepšinis)

Nei LeBrono Jameso, nei Stepheno Curry. Ne problema! Ypač, kai komandoje yra tokia žvaigždė kaip K. Durantas. Į „Golden State Warriors“ perėjusi garsenybė ves olimpinę „Svajonių komandą“ į pergales. Amerikiečiams pakeliui į auksą rimtų varžovų niekas neprognozuoja.

Pau Gasolis (krepšinis)

Amerikiečiams daugiausia bėdų žada ispanai, kaip ir dviejose pastarosiose olimpiadose žaidę finale. Pernai Europos čempionate P. Gasolio vedama Ispanijos rinktinė finale įveikė lietuvius.

REKLAMA

Nikola Karabatičius (rankinis)

Olimpinio rankinio turnyro favoritais vadinami prancūzai, o didžiausiomis raidėmis rašoma jų žvaigždė N. Karabatičius. Geriausias 2014 metų planetos rankininkas su nacionaline ekipa laimėjo tris pasaulio, du Europos čempiono titulus, o taip pat 2008 ir 2012 metų olimpinį auksą.

Michaelas Phelpsas (plaukimas)

Visų laikų sėkmingiausias olimpinis sportininkas. Iki šiol amerikiečiui pavyko laimėti 22 olimpinius medalius, iš jų 18 – aukso. Po karjeros pabaigos paskelbimo po Londono olimpiados ir pernai dėl alkoholio vartojimo praleisto pasaulio čempionato M. Phelpsas grįžta į didžiąją sceną. Po Rio plaukimo monstras nori galutinai baigti plaukimo karjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Katie Ledecky (plaukimas)

Pasaulio rekordininkė 400, 800 ir 1500 m laisvuoju stiliumi. Būdama 15-metė ji laimėjo auksą 800 m rungtyje Londono olimpiadoje.

Martinas Kaymeris (golfas)

Golfo varžybos olimpiadoje virto farsu. Per dvidešimt geriausių golfo žaidėjų, tarp kurių ir reitingo pirmasis ketvertukas, atsisakė vykti į Rio de Žaneirą dėl zikos viruso. Viena iš garsenybių M. Kaymeris kritikavo kolegas.

Novakas Džokovičius (tenisas)

Serbų teniso žvaigždė po nusivylimo Vimbldone tikisi laimėti antrą medalį po 2008 metų bronzos Pekine. „Rogers Cup“ turnyre Toronte neseniai triumfavęs serbas įgavo pakankamai pasitikėjimo savimi.

REKLAMA

Serena Williams (tenisas)

Moterų tenise dominuojanti amerikietė gins prieš ketverius metus Londone iškovotą olimpinį auką.

Neymaras (futbolas)

Olimpinis futbolas gali būti įdomus, nes čia dalyvaus ir pasaulinė futbolo žvaigždė Neymaras. Po pasiekto pusfinalio pasaulio čemponate 2014 metais šįkart visi Brazilijoje tikisi tik aukso.

Chrisas Froome (dviračiai)

Jei kas galvojate, kad Chrisas Froome pasitenkins šį sezoną laimėjęs „Tour de France“, nusivilsite. Britas Rio de Žaneire nusitaikė į auksą.

Ma Longas (stalo tenisas)

Kinijos sportininkas dominuoja stalo teniso pasaulyje. Nuo 2007 metų jis nuolat yra tarp reitingo stipriausiųjų penkete, o nuo 2015 metų kovo – lyderis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų