REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Nerami diena: nepasiduokite blogoms nuotaikoms, likite saikingi, ypač keldami reikalavimus sau ir aplinkiniams.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gera diena: turite galimybių įgyti persvarą konfliktinėje situacijoje darbe, buvę priešai taps jūsų draugais, jei nebūsite labai ambicingi. Gauti pasiūlymai gali padėti pakreipti įvykius jums reikalinga linkme.

REKLAMA

Dvyniai

Ryžto bus per akis, tačiau reikalingos informacijos stigs. Jei jūsų intuicija nėra išlavinta, galite padaryti lemtingų klaidų. Labiau pasikliaukite jus mylinčio žmogaus, tėvų, vadovo nuomone, net jei dabar ji atrodys kvaila, nepriimtina.

Vėžys

Gali tekti daug bendrauti. Pasiruoškite netikėtumams tvarkydami juridinius, finansinius reikalus, o vakare – aiškindamiesi meilės santykius su sutuoktiniu. Nepriimkite staigių sprendimų, net jei šią akimirką jie pasirodys teisingi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pasistenkite ne tik girdėti kitų nuomonę, bet ir savosios nepamiršti. Reikėtų būti atsargesniems tvarkant piniginius reikalus: galite patikėti apgaviku. Mažiau klausykitės draugų, aplinkinių įkalbinėjimų – vadovaukitės tik savo vidiniu balsu.

Mergelė

Viską bent kelis kartus tikrinkite – gresia nesėkmės dėl skubėjimo. Geras laikas susitikti su seniai matytais žmonėmis, aptarti kažkada nepavykusį bendrą projektą ir ieškoti būdų, kaip tai atnaujinti.

Svarstyklės

Nepervertinkite savo galimybių, mažiau kalbėkite, venkite įsipareigoti. Jei būsite sudirgę, geriau nieko nedarykite. Nerizikuokite tvarkydami turto reikalus: nereikėtų tikėti šios dienos pažadais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Turite puikią galimybę ištaisyti ankstesnes klaidas, ne tik veiklos, bet ir bendravimo su artimaisiais. Venkite paviršutiniškumo vertindami situaciją, išgirstas naujienas: galite įsivelti į intrigą, patikėti apkalbomis, susijusiomis su šeima, mylimu asmeniu.

Šaulys

Nepiktnaudžiaukite nei kolegų, nei vadovo kantrybe. Niekur neskubėkite: galima atidėti svarbius reikalus ir reikšmingų sprendimų priėmimą. Gali prislėgti šeimos bendravimo problemos, todėl likite nuoširdesni antrajai pusei.

Ožiaragis

Labiau seksis ryte. Antrą dienos pusę nepriimkite svarbių sprendimų – tai gali būti kvaila avantiūra. Raskite laiko ir meilės pasimatymui. Būkite atlaidesni vaikams, nors per juos galimos ir nenumatytos išlaidos.

REKLAMA

Vandenis

Gali atsirasti daug darbų ir rūpesčių, nors tikriausiai tai bus tik atidėti darbai. Gali tekti atidirbti už skolas, įvykdyti pamirštus pažadus. Kad ir kuo užsiimsite, būkite itin atidūs – nepastebėsite, kaip suklysite arba susižeisite.

Žuvys

Stiprinkite partneriškus santykius: jie artimiausiu metu dėl netikėtų priežasčių gali iširti. Tad nereikalaukite nei iš savęs, nei iš sutuoktinio daugiau, nei galima. Šiandien nederėtų pažeidinėti taisyklių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų