REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys Povilas Gylys nekandidatuos Seimo rinkimuose ir sako pasitraukiantis iš politikos.

Seimo narys Povilas Gylys nekandidatuos Seimo rinkimuose ir sako pasitraukiantis iš politikos.

REKLAMA

„Jeigu kur nors dalyvauji, turi būti rezultatai, o jei dalyvauji vienas, rezultato didelio nebus. Tokios komandos, su kuria norėtųsi eiti pakovoti už viešąjį reikalą, nėra, mano manymu. O ir tos komandos nemato manyje dalyvio“, – BNS apie priežastis, kodėl traukiasi iš politikos, sakė P.Gylys.

REKLAMA
REKLAMA

P.Gylys į Seimą buvo išrinktas su „Drąsos kelio“ partija, tačiau dėl per mažo narių skaičiaus iširus jos frakcijai buvo prisijungęs prie „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos. Nekandidatuosiantis su „tvarkiečiais“ P.Gylys paskelbė dar gegužę, tuomet paliko ir „Tvarkos ir teisingumo“ frakciją.

REKLAMA

„Yra kita priežastis, noriu grįžti prie mokslinio darbo, turiu profesiją, esu ekonomistas, į politiką išėjau susiklosčius tam tikroms aplinkybėms, norėdamas pakovoti už teisingumą, o dabar turiu moralinę teisę grįžti prie neužbaigtų darbų“, – klausiamas apie ateities planus sakė P.Gylys.

Apie galimybes ateityje siekti grįžti į politinį gyvenimą parlamentaras sakė „niekada nesakyk niekada“.

Ekonomikos profesorius P.Gylys Seime dirbo tris kadencijas – 1992–1996, 1996–2000 metais kaip tuometinės Lietuvos demokratinės darbo partijos (LDDP) atstovas ir nuo 2012 metų iki dabar. Savo pirmąją kadenciją jis ėjo užsienio reikalų ministro pareigas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų