REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Pranešama, kad prieš ilgąjį savaitgalį Lietuvos ligoninėse – ypatingas O (I) ir A (II) kraujo grupių stygius!

Pranešama, kad prieš ilgąjį savaitgalį Lietuvos ligoninėse – ypatingas O (I) ir A (II) kraujo grupių stygius!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jūsų vardadienis – jau čia pat! Visiems Jonines švenčiantiems – ilgasis savaitgalis, šventinė paparčio žiedo ieškojimo naktis. Sinoptikai žada didelius karščius, todėl daugelis iš mūsų išvyksime į gamtą, prie vandens telkinių, daug visko veiksime ir judėsime.

REKLAMA

Tačiau, kaip ir kiekvieną kartą tokių švenčių metu, net nesusimąstome apie tai, kaip tūlas Jonas ar Janina, o gal kitas tautietis ar atvykęs iš kitos šalies brangus jūsų svečias, jūsų artimas gali patekti į bėdą, patirti netikėtą traumą ar susirgti sunkia liga. Nacionalinio kraujo centro ilgametė darbinė praktika rodo, kad prieš ilguosius šventinius savaitgalius ir ypač po švenčių labai trūksta visų grupių kraujo“, - rašoma išplatintame pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

ŠIUO METU LIETUVOS LIGONINĖSE LABAI TRŪKSTA O (I) ir A (II) GRUPIŲ KRAUJO!

Visiems, kurie ketvirtadienį, birželio 23 d. paaukos kraujo žemiau nurodytais adresais, bus apdovanoti ne 1, o 2 bilietais į kino teatrą “Forum Cinemas”, o Jonai ir Janinos galės išsirinkti papildomą dovanėlę!

Paaukoti kraujo galite čia: - Vilniuje Žolyno g. 34, VCUP Upės g. 9 ir V. Kudirkos a. vykstančioje akcijoje; - Kaune, Laisvės al. 17; - Klaipėdoje, Naikupės g. 28; - Šiauliuose, S. Daukanto g. 90; - Panevėžyje, PC Babilonas, Klaipėdos g. 143A ir Nemuno g. 75.

Kraujo donorų priėmimo laikas: http://www.kraujodonoryste.lt/page/donoru-priemimo-laikas

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų