REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzijos pietiniame Marselio mieste mažiausiai 35 žmonės buvo sužeisti per susirėmimus tarp Anglijos ir Rusijos futbolo aistruolių prieš abiejų komandų rungtynes Europos futbolo čempionate ir po jų, pranešė policija.

REKLAMA
REKLAMA

Regiono policijos vadovas Laurent'as Nunezas (Loranas Nunezas) savo SMS žinutėje nurodė, kad dauguma sužeistųjų buvo nepilnamečiai. Tačiau jis kol kas neatsakė į klausimą apie vieną nukentėjusį britą, kurio būklė, kaip buvo pranešta, yra sunki.

REKLAMA

Prancūzijos pareigūnai teisinosi po to, kai žiniasklaida parodė brutalių muštynių vaizdus iš Marselio centrinio Senojo Uosto rajono ir aplinkinių gatvių prieš šeštadienį vykusias rungtynes.

Duodamas interviu radijui „Europe 1“, prancūzų socialistų lyderis Jeanas-Christophe'as Cambadelis (Žanas Kristofas Kambadeli) gynė teisėsaugos pareigūnų pastangas, teigdamas, kad dėl to smurto kalti „girti kretinai“.

Liudininkai pasakoja, kad problemos prasidėjo tada, kada rusų fanai, rungtynėms einant į pabaigą, uždegė deglą. Kai kurie sirgaliai tuomet ėmė kabarotis per barjerus, skyrusius abiejų šalių žiūrovus.

Rusijos sporto ministras Vitalijus Mutko sakė:

„UEFA mums skirs baudą, aš tai suprantu. Mes elgėmės netinkamai“, - cituojama R-Sport naujienų agentūra.

Šeštadienį Rusija ir Anglija Europos futbolo čempionate sužaidė 1:1.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų