REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Ieva Zasimauskaitė (nuotr. Organizatorių)

Dainininkė Ieva Zasimauskaitė (22) su vyru Mariumi Kiltinavičiumi (34) sekmadienį, birželio 5-ąją, atšventė pirmąsias, popierines vestuvių metines.

21

Dainininkė Ieva Zasimauskaitė (22) su vyru Mariumi Kiltinavičiumi (34) sekmadienį, birželio 5-ąją, atšventė pirmąsias, popierines vestuvių metines.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savo socialiniame tinkle „Facebook“ atlikėja pasidalino atvira ir romantiška žinute apie tai, kaip gera šalia savęs turėti tokį žmogų ir, kaip jai smagu iki šiol mokytis santykių paslapčių:

REKLAMA

„2016.06.05. Metai, kai esu šio nuostabaus vyro žmona.

Šiandien Mariui sakiau, kad visada galvojau ir svajojau, kad mano vyras būtų filmo herojus: visada pasitempęs, romantikas, turintis namą ant jūros kranto, mokantis prajuokinti ir paguosti, ir t. t...

Šiandien būdama šalia savo vyro, suprantu, kad Turiu daug daugiau, nes turiu tikrus santykius, kuriuose yra ir pykčių, ir nesupratimo, ir ašarų, ir galvojimo: nu kaip jis gali nesuprasti, juk aiškinau 10 kartų... ir kai įveiki kažkokią pamoką, kai išsprendi tą rebusą, tada ateina tokia laimė... Aš visus atsakymus randu vedose, visiškai visus... Man nekyla abejonių, kad vedu žinios yra netikros, išsigalvotos ar įteigiamos... Kodėl? Todėl, nes viskas, ką išbandau veikia! Niekada taip nevertinau savo vyro, šeimos, artimųjų. Niekada nesupratau, kad ne tik imti, o kai negauni nusigręžti ir nutraukti santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Supratau, kad santykiai, tai yra kur kas sudėtingesnis mechanizmas nei mums atrodo. Supratau, kad nieko nesuprantu, bet taip noriu sužinoti. Man taip įdomu viskas: kas, kaip ir kodėl. Ir ačiū Mariui, kuris kiekvieną dieną leidžia man būti savim, leidžia man būti moterim: viena akimirka liūdėti, kita akimirka visus mylėti... Leidžia man mokytis gyventi su visom mano klaidom. Supranta, kad neesu ideali ir labai dažnai klystu. Supranta, kad labiau už viską man reikia jaustis saugiai ir mylimai, globojamai. Santuoka yra nuostabus gyvenimo posūkis ir tikiuosi, kad kada nors turėsiu savo vaikų ir jau tvirtai žinosiu ir galėsiu paaiškinti, kur mūsų šeima eina.

Ačiū...“, - savo profilyje rašė I. Zasimauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų