REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Zodiako ženklai (nuotr. Fotolia.com)

Mitybos ir sporto planą galima išsiaiškinti ne tik darant brangius kraujo tyrimus, bet ir remiantis jūsų gimimo diena. Kaip teigia profesionalas astrologas Peteris Smithas, žmonės lieka nustebę perskaitę, kaip patarimai tiksliai apibūdina žmogų.

35

Mitybos ir sporto planą galima išsiaiškinti ne tik darant brangius kraujo tyrimus, bet ir remiantis jūsų gimimo diena. Kaip teigia profesionalas astrologas Peteris Smithas, žmonės lieka nustebę perskaitę, kaip patarimai tiksliai apibūdina žmogų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tereikia laikytis jūsų ženklui skirto mitybos ir sporto režimo ir pastebėsite, kad formos keičiasi ne tik lengvai, bet ir labai energingai.

REKLAMA

Avinas ( kovas 21 –balandžio 19)

Esate užsispyręs ir aistringas, tačiau jums sunkiai sekasi išlaikyti vienos dietos režimą. Tad šio ženklo atstovams patariama laikytis intensyvios, tačiau trumpos dietos. Taip pat geras būdas – laikytis dietos kartu su kitu žmogumi, kad neprarastumėte motyvacijos.

Jautis (Balandžio 20-gegužės 20)

Jaučiams papildomi kilogramai kaupiasi greičiau, todėl patartina reguliariai sportuoti ir laikytis lengvos, tačiau pastovios dietos. Visgi nuobodžios treniruotės jaučiams nepatinka, tad stenkitės jas paįvairinti.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai (Gegužės 21-birželio 21)

Dėka įgimto išsiblaškymo ir dažnai isteriškų emocijų, kalorijas dvyniams sekasi deginti labai greitai. Vis dėlto šio ženklo atstovai linkę gulėti lovoje ir skaityti žurnalus, tad valios prireiks daug. Susiraskite motyvatorių, nes esate linkęs pasiduoti.

Vėžys (Birželio 22-liepos 22)

Vėžio ženklo atstovai pasižymi emocionaliu valgymu, užkandžiais prieš miegą ir blogais maisto įpročiais. Atsisakyti maisto vėžiams nepavyks, tad juos išmokykite pakeisti sveikesniais produktais. Sunkus darbas ir užsidegimas sporto salėje – norimų rezultatų pasiekimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liūtas (Liepos 23-rugpjūčio 22)

Esate šiltas, entuziastingas žmogus ir išsiskiriate savo spalvingumu. Būtent todėl turite daug draugų, kuriuos mėgstate palepinti skaniais maistais. Vis dėlto mėgstate užkandžiauti, o vengiate sporto, tad skundžiatės papildomais kilogramais.

Nors liūtų mityba yra sveikesnė, tačiau pradėkite reguliariai sportuoti. Liūtai pasipūtę gyvūnai, tad fantazuokite, kaip atrodytumėte be kelių papildomų kilogramų.

Mergelė (Rugpjūčio 23-rugsėjo 22)

Mergelės ženklo atstovai labai domisi naujovėmis ir gali lengvai susižavėti populiariais mitybos planais. Vis dėlto nepulkite valgyti tik daržovių, nes šio ženklo atstovai linkę nusilpti. Rinkitės subalansuotą mitybą, o ne bandykite eksperimentuoti.

REKLAMA

Svarstyklės (Rugsėjo 23-spalio 22)

Nuomonė apie dietą pasikeičia per kelias minutes, todėl nebežinote nei kaip maitintis, nei ką norite pakeisti. Būtent todėl šio ženklo atstovams tiesiog būtinas draugas, kuris padėtų išlaikyti balansą, palaikytų jūsų mitybos planą.

Skorpionas (Spalio 23 -lapkričio 21)

Viskas arba nieko. Tokiu moto vadovaujatės ir dietos atžvilgiu, todėl arba laikotės labai griežto režimo arba valgote viską, kas papuola po ranka. Jums reikėtų griežtesnės dietos ir didesnės kontrolės, kad nereiktų graužtis.

REKLAMA

Šaulys (lapkričio 22-gruodžio 21)

Šauliams reikia laisvės, iššūkio, tačiau taip pat ir valios, nes šio ženklo atstovai linkę priaugti svorio. Ypač ant klubų ir šlaunų. Būtent todėl geriausia vaikščioti lauke, tačiau neizoliuokite savęs sporto salėje. Ir negalvokite apie griežtą dietą, nes jausitės suvaržyti, o valgykite sveiką maistą, kuris jums suteiks energijos.

Ožiaragis (gruodžio 22-sausio 19)

Esate švelnus, ramus žmogus, kuris dažnai linkęs į melancholiją. Patartina susistemintas dietos ir sporto planas, bet pirmenybę teikite švelnesnėms mankštoms (joga, pilatesui). Ir prisiminkite, kad esate ambicingas žmogus, todėl konkuruokite su kitais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis (sausio 20-vasario 18)

Vadovaujatės principu: „Padarysiu taip, kaip pats noriu“. Tad šio ženklo atstovams patariama rinktis kraujotaką gerinančias sporto rūšis: plaukiojimą, slidinėjimą, šokius. Tai ne tik padės sudeginti kalorijas, bet ir pakeis nuotaiką. Dėl mitybos – sekite savo valgiaraštį, tačiau rinkitės kuo įvairesnį maistą.

Žuvys (vasario 19-kovo 20)

Žuvies ženklo atstovai yra malonūs, svajingi ir poetiški, tačiau pas juos netrūksta didybės manijos. Patartina rinktis tokias sporto šakas, kurios suteiktų progą ir pravėdinti mintis, tad bėgiokite, laipiokite. Geriausia mityba – trys valgiai ir du užkandžiai per parą ir jokių nuokrypių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų