REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar, balandžio 20d.,  anšlaginiu koncertu Vilniuje "Forum Palace" rūmuose Jurga pristatė savo naują ir ilgai muzikos gerbėjų lauktą albumą "Instrukcija".

REKLAMA
REKLAMA

Pusantros valandos trukmės gyvos muzikos programą, kuri buvo paįvairinta specialiai šiam koncertui parengtomis vaizdo projekcijomis, stebėjo per 1200 žiūrovų. Į šį koncertą buvo parduoti visi bilietai, koncerto metu žiūrovai įsigijo rekordišką kiekį - arti 400 Jurgos kompaktinių plokštelių.

REKLAMA

"Kuriant dainas yra svarbu, kad jos būtų išgirstos. Koncerte pajutau ir įsitikinau, kad žmonės laukė antrojo albumo. Man tai yra svarbiausias įspūdis iš albumo pristatymo", sakė Jurga, kartu su šešių muzikantų grupe žiūrovams sugrojusi ne tik naujausias savo dainas, bet ir garsiausius kūrinius iš debiutinio ir daug apdovanojimų pelniusio albumo "Aukso pieva".

Publika muzikantus du kartus iškvietė bisui, o po koncerto dar apie valandą nepaleido autografus dalinusios Jurgos ir gausiai su ja fotografavosi. Su Jurga įsiamžino ir jos koncerte apsilankę Afganistano nevyriausybinių organizacijų delegacijos nariai, tarp kurių buvo ir Lietuvos globojamo Goro regiono buvęs gubernatorius.

REKLAMA
REKLAMA

Albumo "Instrukcija" pristatymo koncerte galima buvo sutikti ir Jurgos naujojo albumo prodiuserius – Liną Rimšą, Viktorą Diavarą, Mario Basanovą ir kitus pramogų pasaulio atstovus. "Jurgos koncerto įdomu ne tik klausytis, bet ir žiūrėti. Visose dainose buvo daug energijos", po koncerto įspūdžiais dalinosi "Lemon Joy" lyderis Igoris Kofas. Pasak Igorio, nors jis daugiau klausosi kiek kitokio stiliaus muzikos, tačiau Jurgos dainos jį žavi.

Pirmą kartą savo prodiusuotų dainų koncerte klausėsi grupių "Skamp" ir "LT United" narys Viktoras Diawara. "Tai man buvo naujas įspūdis. Manau, kad Jurga yra geriausia, ką šiuo metu turime Lietuvoje", sakė Viktoras Diawara. Naujasis Jurgos albumas pateisino ir radijo stoties M-1 muzikos redaktoriaus Rimo Maurico lūkesčius: "Tai yra muzika, kuri man patinka. Smagu girdėti tokią muziką įdainuotą lietuviškai".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Albumą "Instrukcija" išleido ir jo pristatymą organizavo Jurgos vadybos kompanija M.P.3. Jau kitą savaitę nauja Jurgos koncertinė programa bus filmuojama LNK studijoje Vilniuje ir kiek vėliau bus parodyta televizijos eteryje.

Artimiausi Jurgos turo koncertai įvyks balandžio 21 dieną Druskininkuose "Dangaus skliaute", balandžio 28 dieną Palangoje klube "Vandenis", balandžio 29 dieną Šiauliuose klube "Martini" ir gegužės 3 dieną Klaipėdoje Žvejų kultūros rūmuose. Jurga su savo koncertais gegužės mėnesį taip pat apsilankys Kėdainiuose, Panevėžyje ir išvyks koncertuoti į Boną Vokietijoje.

REKLAMA

Jurgos ir muzikantų drabužius "Instrukcijos" koncertiniam turui sukūrė dizaineriai Dovilė Gudačiauskaitė ir Vitalis Čepkauskas is kūrybos namų "Trinite". Projekcinius sprendimus Vilniaus koncertui paruošė režisierė Giedrė Žickytė ir animatorius Antanas Skučas.

Albumo "Instrukcija" pristatymo koncertas "Forum Palace" rūmuose buvo antrasis Jurgos koncertas šiais metais. Praėjusį savaitgalį Jurga savo naujos programos koncertų turą pradėjo taip pat anšlaginiu pasirodymu Kauno klube "Siena".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų