REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Ketvirtadienį Širvintų rajone esančiame Liukonių kaime rasta dėžė su šoviniais, karinės uniformos antsiuvais ir granatos sprogdikliu, neteisėtu ginklų laikymu įtariamas Lietuvos karys.

REKLAMA
REKLAMA

 

Policijos departamentas pranešė, kad metalinėje dėžėje rasta 20 įvairaus kalibro šovinių, 4 karinės uniformos antsiuvai, 15 įvairaus kalibro tūtelių, 11 įvairaus dydžio kulkų bei mokomosios granatos sprogdiklis.

REKLAMA

Kaip BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius, metalinė dėžė rasta Liukonių kaimo gyventojos namuose. Paaiškėjo, kad ji priklauso Lietuvos kariuomenės generolo Romualdo Giedraičio artilerijos bataliono skyriaus vadui grandiniam K.M., gimusiam 1989 metais.

Dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas, K.M. po apklausos paleistas.

Kaip BNS informavo Lietuvos kariuomenės strateginės komunikacijos departamentas, apie radinį kariuomenė žino, o kario atžvilgiu pradėtas tarnybinis patikrinimas, kurio metu bus siekiama nustatyti, ar buvo padarytas drausmės pažeidimas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų