REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Kirsten Dunst (nuotr. Vida Press)

Kirsten Dunst ir Garrettas Hedlundas , kaip pranešama, po ketverių drauge praleistų metų pasuko kiekvienas savo keliu.

22

Kirsten Dunst ir Garrettas Hedlundas , kaip pranešama, po ketverių drauge praleistų metų pasuko kiekvienas savo keliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaltiniai „Us Weekly“ sakė, kad aktorių pora išsiskyrė.

Kino žvaigždės susipažino juostos pagal Jacko Kerouaco knygą „Kelyje“ filmavimo aikštelėje 2011 metais, o interviu, publikuotame dar praėjusį mėnesį, K. Dunst kalbėjo apie tai, kokie stiprūs yra jųdviejų santykiai.

REKLAMA

„Jaučiu, kad mums gerai sekasi atskirai, bet, taip pat, ir drauge, – sakė ji britų žurnalui „InStyle“. – Matau jame atspindėta tai, ką matau savyje, jautrumą ir žmogų, kuris yra orientuotas į šeimą. Žiūrėkit. Visa, ką galiu pasakyti, yra tai, kad tai ilgiausi mano santykiai, tad tai veikia, taip?“

Interviu 33 metų K. Dunst net užsiminė, kad netrukus galėtų žengti su dvejais metais jaunesniu G. Hedlundu prie altoriaus.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš žmogus, kuris nori susituokti... Jei tai nutiks mano ketvirtos dešimties metų viduryje ar pabaigoje, tai bus intymu, – šypsodamasi pasakojo ji. – Teismo rūmai, šventinė vakarienė ir didžėjus su draugais ir šeima. Žiūrėsiu į tai taip, tarsi tai būtų mano 40-asis gimtadienis“.

Bet kas, besidomintis galimybe susitikinėti su vėl laisva K. Dunst, kuri anksčiau dar yra susitikinėjusi su Jake'u Gyllenhaalu ir rokeriu Johnny Borrellu, turėtų prisiminti geras manieras.

„Man patinka senamadiškos manieros, – sakė ji mados produktų kompanijos „Net-A-Porter“ žurnalui „The Edit“. – Noriu, kad vaikinas sumokėtų už vakarienę ir atidarytų man duris. Man patinka vyriškumas“.

K. Dunst ir filmo „Penas: nuotykiai Niekados šalyje“ žvaigždės G. Hedlundo atstovai naujienų apie išsiskyrimą dar nekomentavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų