REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Genutė Žalienė ir Agnė Jagelavičiūtė pasisakė apie skandalą (tv3.lt fotomontažas)

Vakar vakarą vykęs vestuvinių suknelių kolekcijos pristatymas sukvietė būrį garsenybių, kurios savo prisiminimais iš renginio dalinasi iki šiol.

Vakar vakarą vykęs vestuvinių suknelių kolekcijos pristatymas sukvietė būrį garsenybių, kurios savo prisiminimais iš renginio dalinasi iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Socialiniame tinkle didelio šalies įžymybių dėmesio susilaukė dizainerės Austėjos Jablonskytės įrašas. Į aršią diskusiją įsivėlė ir kitos stiliaus žinovės Agnė Jagelavičiūtė ir Genutė Žalienė.

REKLAMA

A. Jabloskytė sukritikavo mados renginio viešnią, kuri nusiovė aukštakulnius ir vakarėlyje stovėjo basa. „Etiketas? Panašu, kad yra žmonių, kuriems jo trūksta su kaupu! Ar galima sau leisti ateiti į viešą renginį ir nusiėmus batus stovėti pirmoje eilėje? Jokios kultūros ir pagarbos! Neavėkite tokių batų, su kuriais negalite pastovėti!“ – savo socialinio tinklo „Facebook“ anketoje piktinosi A. Jabonskytė.

REKLAMA
REKLAMA

Į aršią diskusiją įsivėlė ir stiliaus ikona Agnė Jagelavičiūtė. Moteris pareiškė, kad etiketas šiandieniniame pasaulyje jau turi visai kitas ribas: „Gal žmogui tiesiog nutiko nelaimė. O dėl „etiketo“, tai senas ir beprasmis žodis, nes pagal jį, kaip žinia, ir šunų nebuvo galima vesti ten, kur dabar žmonės veda. Kultūra „elgimosi“ gal ir egzistuoja, bet ji šiuolaikinė, kaip ir šuniukai kavinėje“, - savo mintimis dalinosi žurnalo „Ikona“ vyr. redaktorė.

Netrukus savo nuomonę šia tema pareiškė ir anksčiau dažnai pramogų pasaulyje besisukiojusi Genutė Žalienė, kuri šiuo metu nebegyvena Lietuvoje: „Oi. Negrįšiu į skurdo ir beskonybės šalį. Tikrai, baisus vaizdelis. Esu alergiška netašytumui, skurdui ir vienodų kelnių rikiuotei. Fui fui fui. Tik Lietuvoje išvysi tokį vaizdelį. Neva „vakarietišką“ atsipalaidavimą laužia. Bet mergos iššoktų iš batelių tik tinkamoj vietoj ir laiku! Gal vidury nakties prie jūros kokiam baliui. Ar namie pas draugę. Fui. Mane kiekvieną sykį nupurto grįžus į Lietuvą – ypač skurdas!!! (Čia truputį ne į temą aišku), bet ta proga pasireikšiu! Nėra nieko baisiau už skurdą! Tik liga!“, – stipriai drėbtelėjo moteris.

Šis stilistės pasisakymas netrukus buvo išjuoktas kitų komentatorių. Vienas iš jų ragino niekada nebegrįžti į gimtąją šalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų