REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Kim Kardashian ir Kanye Westas (nuotr. Vida Press)

Kanye Westas ir Kim Kardashian atsidūrė žurnalo „Time“ sudarytame įtakingiausių žmonių internete trisdešimtuke.

32

Kanye Westas ir Kim Kardashian atsidūrė žurnalo „Time“ sudarytame įtakingiausių žmonių internete trisdešimtuke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Televizijos realybės šou žvaigždė K. Kardashian ir knygų apie Harį Poterį autorė J. K. Rowling pernai jau buvo tuomet pirmą kartą sudarytame sąraše, o šiemet jos išlaikė savo pozicijas, rodo žurnalo atlikta 2016 metų apklausa.

REKLAMA

Publika įvertino televizijos šou „Gyvenimas su Kardašianais“ gražuolę už tai, kad ji pateko į laikraščių antraštes, „paskelbusi, o paskui karštai apgynusi daugybę savo asmenukių, kuriose įsiamžino nuoga“.

Kim tai pat susilaukė pagyrų už jos sukurtas mobiliąsias programėles, tarp jų ir jausmaženklių programėlę „Kimoji“.

Tuo metu britų rašytoja J. K. Rowling išskirta už „internete paskleistus kerus“, ir tai, kad „pasinaudodama „Twitter“ tinklu ir jos svetaine „Pottermore“, ji išplėtė Hario Poterio pasaulio ribas“.

REKLAMA
REKLAMA

Internetu rašytoja taip pat naudojosi savo politinėms pažiūroms reikšti.

Kanye Westas šiemet debiutavo žurnalo „Times“ skelbiamame sąraše, kuriame pavardės surašytos atsitiktine tvarka, neseniai pradėjęs naudotis savo paskyra socialiniame tinkle „Twitter“, kad galėtų viešinti savo pasiekimus ne tik muzikos, bet ir mados pasaulyje, nepraleisdamas progos užsipulti kitas žvaigždes, kaip reperis Wizas Khalifa, Kanados elektroninės muzikos kūrėjas Deadmau5 ir roko muzikos prodiuseris Bobas Ezrinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak reporterio Nolano Feeney, žodžio kišenėje neieškantis reperis „ištobulino „Twitter“ pramogų meną, dalindamasis savo tiesmukomis mintimis, kurios dažnai yra ne mažiau – jei ne daugiau – provokuojančios nei jo muzika“.

Drake'as yra dar vienas interneto įtakingiausiųjų sąrašo naujokas. Jį išpopuliarino interneto vartotojų plačiai išplatintas vaizdo įrašas „Hotline Bling“. O britui aktoriui ir laidų vedėjui Jamesui Codernui (Džeimsui Kodernui), kuris taip pat veda laidą „America's The Late Late Show“, rinkėjų balsus uždirbo jo nuotaikingi automobilyje įrašyti dainingi pokalbiai „Carpool Karaoke“ su tokiomis žvaigždėmis kaip Adele, Stevie Wonderis ir Justinas Bieberis.

REKLAMA

Į 30-ies didžiausią įtaką internete darančių žmonių sąrašą taip pat pateko hiphopo atlikėjas DJ Khaledas, Kim patėvis Caitlyn Jenner, respublikonų stovyklos lyderis kovoje dėl JAV prezidento posto Donaldas Trumpas ir futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo.

Netikėtai kai kurios 2015 metų apklausoje įtakingiausiomis išrinktos žvaigždės dingo iš šių metų sąrašo. Tarp jų buvo Taylor Swift, Beyonce, Gwyneth Paltrow ir Shakira.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų