REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šakių „Vyčio“ komandai šis sezonas kol kas klostosi nuostabiai ir yra geriausias istorijoje. Tiesa, jis sėkmingiausias taip pat yra ir trims klubo žaidėjams.

Šakių „Vyčio“ komandai šis sezonas kol kas klostosi nuostabiai ir yra geriausias istorijoje. Tiesa, jis sėkmingiausias taip pat yra ir trims klubo žaidėjams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš tokių – Ignas Vaitkus. Puolėjas šį sezoną puikiai įrodinėja, kad yra vertas sugrįžti į Lietuvos krepšinio lygą („Tete-a-Tete Casino“ LKL). Rudenį „Šilutės“ aprangą vilkėjęs puolėjas labai sėkmingai persikėlė į „Vytį“ ir be priekaištų įsiliejo į komandos gretas. Jo vidurkiai siekia 19,2 taško, 4,6 atkovoto kamuolio ir 2,2 rezultatyvaus perdavimo. Atsižvelgiant į faktą, kad I.Vaitkui vos prieš kelias dienas sukako 22-eji, galima drąsiai sakyti, tad tokie jo rezultatai nėra riba ir šanso vėl save išbandyti LKL jis turėtų sulaukti. Tiesa, prieš tai I.Vaitkui dar reikia įvykdyti šio sezono tikslą – iškovoti dar vieną Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempiono titulą.

REKLAMA

Nors Ernestas Serkevičius, pastaraisiais metais kamuotas traumų, ir nerodo įspūdingų pasiekimų, jam šis sezonas taip pat yra kol kas geriausias. Reikalui esant didžiulį kovingumą ir šaltus nervus demonstruojantis gynėjas įrodė, kad gali į žengti į aikštę bei pasiaukoti dėl komandos net ir esant skausmams. 20 metų krepšininkas rezervų turi daug ir tikėtina, kad traumoms jį aplenkus jis juos dar tikrai galės parodyti. Dabar po 15 minučių vidutiniškai žaidžiantis E.Serkevičius pelno po 6,7 taško, atkovoja po 1,1 kamuolio ir atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą.

Karolis Brusokas užima vieną iš lyderio rolių „Vyčio“ ekipoje ir pastaruoju metu demonstruoja puikią sportinę formą. NKL pirmenybėse jau toli gražu ne naujokas bei septintus metu čia žaidžiantis aukštaūgis varo varžovams neviltį po krepšiais ir pasižymi nuostabia kova dėl kiekvieno kamuolio. Dar prieš sezoną viename savo interviu K.Brusokas teigė: „Stengiuosi branginti kiekvieną kamuolį, nes kiekvienas jų gali kainuoti pergalę.“ Panašu, kad puolėjas tikrai vadovaujasi šiuo savo teiginiu. K.Brusoko statistika – daug žadanti: 28 min., 12,6 tšk., 9,8 atk. kam., 1,4 rez. perd., 19,8 naud. bal.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų