REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Plastinės chirurgijos aukos(tv3.lt fotomontažas)

Kartais svajonės būna labai gražios, taurios, o kartais – štai tokios. Visos šios gražuolės turi vieną bendrą tikslą – savo išvaizdą tobulinti plastinėmis operacijomis.

19

Kartais svajonės būna labai gražios, taurios, o kartais – štai tokios. Visos šios gražuolės turi vieną bendrą tikslą – savo išvaizdą tobulinti plastinėmis operacijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Fulvia Pellegrino

Nuo jaunystės tobulybe tapti norėjusi transseksualė Fulvia Pellegrino jau išleido daugiau nei 76 tūkst. dolerių plastinėms operacijoms, dėl kurių dažnas kritikas mano, kad lazda tikrai perlenkta.

REKLAMA

Vis dėlto svarbiausia yra ne tik išleisti pinigai, o dėl operacijų priklausomybių prarasti artimieji, draugai. Dabar tik su savo žmona Marisa Monake gyvenanti moteris sako, kad ji norėjo atrodyti kaip transseksualė, suaugusiems skirtų filmų žvaigždė Alannah Starr.

Apie savo orientaciją nuo 15-os metų žinanti Fulvia pasakoja, kad jos tėvai sprendimams darytis operacijas nepritarė. Iki šiol ji yra pasidariusi keturias krūtų korekcijas, du kartus tvarkėsi sėdmenys, taisė nosį ir leidosi apie 150 lūpų didinimo injekcijų.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto jai tenka susidurti su finansiniais nesklandumais, nes jai tenka daug pinigų skirti minėtoms korekcijoms.

Pixee Fox

25-erių metų Pixee Fox yra tiesiog apsėsta minties tapti panašia į savo mėgstamiausią animacinę heroję „Jessica Rabbit“. Siekdama savo svajonės, jauna moteris jau išleido daugiau nei 120 tūkst. JAV dolerių.

P. Fox patyrė 15 sunkių plastinių operacijų, tarp jų – krūtų ir lūpų didinimas, nosies korekcija ir net kelių šonkaulių šalinimas, rašo dailymail.co.uk.

Jauna moteris pasakoja, kad šia animacinių filmukų veikėja susižavėjo jau nuo pat vaikystės. Panašu, kad susižavėjimas pavirto į tikrą maniją, nes šiandien moteris atrodo kaip filmo personažas – milžiniškas biustas ir gąsdinančiai lieknas liemuo, kuris siekia vos 35 cm.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žmonės dažnai prieina prie manęs ir sako, jog atrodau lyg filmuko herojė, tačiau man tai nėra įžeidimas, anaiptol – tai pats geriausias komplimentas“, – atvirauja P. Fox.

Georgina Clarke ir jos dukra Kayla Morris

Vargu ar 20-metei Kaylai Morris ir jos mamai 38-erių Georgia Clarke plastinės operacijos asocijavosi su kompleksais. Mat prieš gausybę operacijų juodvi atrodė išties dailiai. Tokiam jų sprendimui įtaką padarė didžiosios Britanijos žvaigždė Katie Price, kuri niekuomet neslėpė, kad ne vieną ir ne du kartus lankėsi plastikos chirurgo kabinete.

REKLAMA

Jos pasekėjos Kayla ir Georgia operacijoms paaukojo per 77 tūkst. eurų. Iš kur dvi moterys gavo tiek pinigų atskleidė 20-metė Kayla. „Nuo 17 metų šoku striptizą. Praėjus keleriems mėnesiams dar susiradau ir rėmėją. Kas savaitę jis man mokėdavo po 800 svarų“, – viename interviu atsivėrė jauna mergina.

Mama ir dukra – tarsi dvi seserys. Na, bent jos taip sako. Duetas mano, kad abi yra labai panašios. Kayla paatviravo, kad mama ją palaikė net tada, kuomet ši, būdama vos 11-os metų, užsigeidė didesnių krūtų. Georgia net prasitarė, jog džiaugiasi savo dukros sprendimu darytis plastines operacijas. „Gyvename taip, kaip norime. Palaikiau savo dukros sprendimą šokti striptizą, džiaugiuosi, kad ji turi savo rėmėją, kuris apmoka mudviejų plastines operacijas. Didžiuojuosi Kayla“, – atviravo Georgia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų