REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Vladimiras Putinas ir toliau stiprina savo „kieto vyruko“ įvaizdį (nuotr. SCANPIX)

Sočyje vykstančiame dziudo čempionate jis ant menčių vieną po kito vertė savo varžovus.

6

Sočyje vykstančiame dziudo čempionate jis ant menčių vieną po kito vertė savo varžovus.

REKLAMA

Ramus priėjimas prie varžovo, keli judesiai ir jis jau parverstas ant žemės. Taip Vladimiras Putinas dziudo treniruotės metus doroja savo priešininkus – Rusijos nacionalinės dziudo rinktinės narius. Jie atvyko į Sočyje vykstantį čempionatą. Išmėginti jėgas su V. Putinu teko keliems imtynininkams ir, žinoma, visus juos prezidentas ant žemės parvertė kuo lengviausiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, šis pasigalynėjimas, kaip ir V. Putino įvarčių lietus ledo ritulio varžybose, suvaidintas spektaklis. Netgi nepaisant to, kad jis turi juodąjį dziudo diržą ir net yra įrašęs mokomąją dziudo pamokų vaizdajuostę. Juk tokie pasirodymai prieš Kremliui ištikimų televizijų kameras puikiai prisideda prie jo, kaip fiziškai labai stipraus ir pergalingo lyderio įvaizdžio, puikiausiai tinkančio valdyti Rusiją.

REKLAMA

Po šios treniruotės V. Putinas surengė spaudos konferenciją, kurioje suteikė Rusijos pilietybę italų olimpiniam čempionui Ezio Gambai, kuris laurus nuskynė 1980-ųjų olimpiadoje. Tai ne pirmas sportininkas, kuriam V. Putinas padaro tokią malonę. Pernai jis rusišką pasą įteikė Jungtinių Valstijų bokso legendai Roy Jones Jaunesniajam.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų