REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Shanina Shaik

„Victoria's Secret“ manekenė Shanina Shaik ketina dar šįmet ištekėti - per atostogas Bahamose australų gražuolei pasipiršo jos vaikinas, didžėjus Ruckus, ir ji sutiko tapti jo žmona.

14

„Victoria's Secret“ manekenė Shanina Shaik ketina dar šįmet ištekėti - per atostogas Bahamose australų gražuolei pasipiršo jos vaikinas, didžėjus Ruckus, ir ji sutiko tapti jo žmona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Melburne gimusi 24 metų supermanekenė, kurios motina yra lietuvių ir australų, o tėvas - pakistaniečių ir Saudo Arabijos kilmės, savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė gauto sužadėtuvių žiedo nuotrauką ir patvirtino, jog rengiasi ištekėti.

REKLAMA

„Tai ši meilė tikra! Pasakiau „taip“!! #manogyvenimomeilė #poniaandrews #jisužmovėžiedą #draugeamžiams“, - parašė ji prie nuotraukos.

Sh.Shaik sužadėtinis, 32 metų didžėjus, kurio tikrasis vardas yra Gregory Andrewsas, taip pat pasidalijo šia džiugia naujiena su gerbėjais socialinėje žiniasklaidoje.

„Gavau pačią klasiškiausią pupytę, ir ji mūvi mano žiedąąąąą“, - parašė jis.

Vienas porai artimas šaltinis „E! News“ sakė, kad Ruckus manekenei pasipiršo gruodžio 26 dieną savo pusbrolio, garsaus atlikėjo Lenny Kravitzo, privačiame paplūdimyje Bahamose.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak šaltinio, didžėjus kantriai laukė, kol jiedu su Shanina liks dviese, ir galiausiai priklaupęs ant kelio paprašė tapti jo žmona.

Ruckus būsimajai nuotakai įteikė ne vieną, o net du sužadėtuvių žiedus. Porai artimas šaltinis „E! News“ pasakojo, kad didžėjus kreipėsi į garsią juvelyrę Lorraine Schwartz, kad ši padėtų jam sukurti tobulą žiedą.

Tačiau Ruckus turėjo daug idėjų, koks tai galėtų būti žiedas, be to, norėjo būti tikras, kad Shaninai jis patiks, todėl galiausiai buvo nuspręsta sukurti du sužadėtuvių žiedus ir leisti būsimajai nuotakai pačiai išsirinkti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Manekenė pasirinko stulbinamo grožio aukso žiedą su šešiakampio formos deimantu ir išgraviruotais abiejų sužadėtinių inicialais.

Shaninai pasakius „taip“, pora kartu su saloje taip pat atostogavusiais savo draugais ir artimaisiais, tarp kurių buvo ir manekenės mama Kim Shaik, pakėlė taures už įvykusias sužadėtuves. Tarp sveikintojų buvo ir didžėjaus pusbrolis L.Kravitzas, taip pat jo dukra Zoe Kravitz su savo vaikinu, rašytoju ir dainininku Twin Shadow.

Shanina ir Ruckus pradėjo susitikinėti pernai birželį, netrukus po to, kai gražuolė brunetė išsiskyrė su tuometiniu savo vaikinu, modeliu Tysonu Beckfordu, su kuriuo su pertraukomis draugavo nuo 2008-ųjų.

REKLAMA

Pirmą kartą pora drauge buvo pastebėti birželio pradžioje vaikščiojantys Niujorke.

Tatuiruotėmis išsimarginęs Ruckus turi nemažai draugų tarp Holivudo garsenybių ir pats gali pasigirti įspūdinga muzikine karjera.

Nuo aštuonerių metų manekene dirbanti Shanina ant podiumo debiutavo 2009-aisiais Niujorko mados savaitės metu. „Victoria's Secret“ manekene ji tapo 2011-aisiais.

Shaninos tėvas Hanifas, kurio tėvas buvo pakistanietis, o motina - iš Saudo Arabijos, užaugo Singapūre. Manekenė turi du netikrus brolius, kurių jo tėvas susilaukė su dabartine savo žmona kine, bei vieną tikrą brolį Shay, kuriam dabar 18 metų.

„Visuomet juokauju, kad mūsų šeima yra Jungtinės Tautos“, - sakė manekenė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų