• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši savaitė – nei šiokia, nei tokia: Naujieji metai ateis naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, po to – savaitgalis... Na ne darbui ji skirta, o apie sėdėjimą už stalo horoskopo juk nerašysi. Dėl to šį kartą vietoje įprastų horoskopų – rimti ir nuoširdūs palinkėjimai kiekvienam Zodiako ženklui kitiems metams.

REKLAMA
REKLAMA

Avinui – jeigu nevaldysite rizikos patys, rizika gali valdyti jus. Rudenį vertėtų pagalvoti apie tai, kad priešais jus stovintis stiprus žmogus nebūtinai turi būti priešas. Tai gali būti ir sąjungininkas.

REKLAMA

Jaučiui – kūryba ir kūrybiškumas yra puikus dalykas: jis gali padėti rasti bendrą kalbą net su tais, su kuriais, regis, to daryti visai neįmanoma.

Dvyniams – su kai kuriais žmonėmis susikalbėti tiesiog neįmanoma. Ir nieko čia nepadarysi. Tai nereiškia, kad nereikia kurti savo namų, o rudenį – pasidžiaugti gyvenimo dovanomis. Priešingai!

Vėžiui – kartais ateina toks metas, kada parodyti savo šaunumą kitiems yra tiesiog būtina. Netgi nepaisant abejonių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtui – gyvenimas gali pakišti daugybę galimybių, o kai baigiasi viena, atsiranda kita. Ką gi, didelė medžioklė – didelis ir grobis!

Mergelei – nepamiršti, jog šie metai gali pakišti galimybę tai, kokie esate, paversti tuo, ką galima turėti.

Svarstyklėms – kantrybė atsiperka: šiltojo sezono pabaigoje į jūsų gatvę gali ateiti tokia šventė, apie kokią sunku buvo ir pasvajoti.

Skorpionui – viskas jūsų rankose. Ir vėl. O kai kas nors iš tų rankų kris, tai reikš, kad jas reikia geriau treniruoti. Bet jūs tai žinote, ar ne?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šauliui – jei būname priversti laukti, dar nereiškia, kad neturime būti optimistai.

Ožiaragiui – kopiant į savo viršūnę labai svarbu geras startas. Rudeniop jis gali būti toks, kad ilgai kopti nereikės.

Vandeniui – pasiekimai yra gerai, kelionės – irgi gerai. Viskas yra gerai.

Žuvims – greitai plaukiant pasroviui galima atsidurti ten, ir gauti tiek, kiek plaukiant prieš srovę niekada negausi. Tad kryptis ir pastangos yra svarbu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų