REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nė žingsnio be horoskopo: sužinokite, kuo jus nustebins šis ketvirtadienis

Gruodžio 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Buities darbai, kaip ir bendravimas šiandieną jus vargins. Galimi priekaištai, teks aiškintis, teisintis, nors galite jaustis visiškai nekalti. Arba patys kažkuo įtarinėsite artimą žmogų, kaimynus ir visaip drumsite ramybę.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Trokšite pasijusti mylimi, reikalingi, tačiau nederėtų prievarta reikalauti meilės prisipažinimų, atsidavimo. Tai kaip tik gali atstumti patinkantį asmenį, paskatinti jį užsisklęsti ar atsitraukti. Rūpinkitės vaikais.

REKLAMA

Dvyniai

Pasistenkite nebūti nervingoje aplinkoje. Smulkios nesėkmės, aplinkinių erzinimas, replikos dėl išvaizdos ar kitų dalykų jums gadins nuotaiką. Neleiskite, kad iš jūsų šaipytųsi, tačiau nepulkite skelbti skyrybų, krautis lagaminų.

Vėžys

Tikėtinas emocinis stresas, netgi santykių nutrūkimas, jei nevaldysite instinktyvių troškimų. Jūsų noras kažką pakeisti asmeniniuose santykiuose, kitą pusę gali žeisti, bauginti. Susilaikykite nuo brangių pirkinių, nes jie nuvils.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite išleisti daug pinigų netikusiam daiktui, nereikalingai paslaugai. Arba tai padarys jūsų antroji pusė. Galbūt tai taps pretekstu kažką iš esmės keisti, nutraukti, atmesti. Neskubėkite, nes po to galite gailėtis.

Mergelė

Šiandien neblogai jausitės neįprastoje aplinkoje, tarp nepažįstamų žmonių. Jausite jų susidomėjimą. Tačiau saviems neįtiksite - supratimo, pagalbos neverta tikėtis iš artimiausių žmonių, kolegų. Iš jų lėks kritikos strėlės.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų