REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Karla Jacinto (nuotr. YouTube)

Meksikietė, kuri tikina, kad buvo išprievartauta 43 200 kartų, papasakojo šiurpinančią istoriją apie kraupią savo patirtį, rašoma metro.co.uk.

7

Meksikietė, kuri tikina, kad buvo išprievartauta 43 200 kartų, papasakojo šiurpinančią istoriją apie kraupią savo patirtį, rašoma metro.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Karla Jacinto sako, kad buvo pakliuvusi prekybos žmonėmis atstovams į rankas ir ilgus metus jiems tarnavo savo kūnu. Ji atskleidė, kad buvo verčiama mylėtis su trisdešimčia vyrų per dieną, septynias dienas per savaitę, po 60 minučių kas keturias valandas.

REKLAMA

„Pradėdavau 10 val. ryto, o baigdavau vidurnaktį. Kai kurie vyrai iš manęs tyčiodavosi, nes vis verkdavau“, – sakė moteris, kuri tikina į vergiją pakliuvusi sulaukus vos dvylikos metų.

Būdama tokio amžiaus ji ištekėjo 22-jų vyruko. Manė, kad sutiko savo svajonių princą ir, sutikusi tekėti, buvo priversta palikti savo gimtą kraštą. Sutuoktinių bendro gyvenimo pradžia buvo graži – vyras nešdavo gėles, dovanodavo drabužius, lepindavo. Praėjus trumpam laiko tarpui į jųdviejų butą pradėjo plūsti kitos jaunos mergaitės. Jų amžius buvo panašus – apie dešimt metų. Naujas mergaites atsivesdavo jaunavedžio pusbroliai.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet Karlos gyvenimas virto pragaru. Vyras ėmė versti ją dirbti prostitute, o šiai atsikalbinėjant, ją spardydavo, tąsydavo už plaukų ir kitaip žalodavo. Moteris sako, kad ji buvo priversta uždirbinėti sutuoktiniui pinigus. 

Karla prisimena, kad pirmoji jos darbo diena įvyko Meksikoje, Gvadalacharoje. „Užsidengdavau akis, kad nematyčiau, ką jie su manimi išdarinėja ir nieko nejaučiau“, – CNN žurnalistams sakė Karla Jacinto.

Sulaukusi vos penkiolikos išnaudojama paauglė pasijuto nėščia. O gimęs sūnus tapo įkaitu, dėl kurio kovojusi mergina buvo verčiama dirbti toliau.

Iš vergystės „kovos su prekyba žmonėmis“ organizacijos Karla Jacinto buvo išvaduota 2008 metais. Dabar, sulaukusi 28-erių, Karla Jacinto pati užsiima veikla, padedančia žmonėms, pakliuvusiems į tokias ar panašias situacijas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų