REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
VMG pyragas (nuotr. Organizatorių)

Lapkričio 6 dieną TV3 televizijos organizuojamos „Pyragų dienos“ proga „Virtuvės mitų griovėjai“ prie prasmingos iniciatyvos nusprendė prisijungti surengdami ypatingų pyragų aukcioną.

7

Lapkričio 6 dieną TV3 televizijos organizuojamos „Pyragų dienos“ proga „Virtuvės mitų griovėjai“ prie prasmingos iniciatyvos nusprendė prisijungti surengdami ypatingų pyragų aukcioną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pyragų diena“ – TV3 organizuojamos „Išsipildymo akcijos“ dalis. Tradiciškai kiekvienų metų lapkritį TV3 ragina savo darbovietėje ar mokslo įstaigoje kepti pyragus, juos už sutartą kainą parduoti kolegoms, o surinktas lėšas kviečia paaukoti „Išsipildymo akcijai“.

REKLAMA

„Prisidedu prie „Pyragų dienos“, nes jos tikslas – dalintis ir padėti įgyvendinti vaikų svajones. Šįkart vaikų svajonės, kurias galime įgyvendinti, kitokios – jie nori ne naujų žaislų, bet būti sveiki ir nerūpestingai bėgioti su kitais vaikais, – mintimis dalinasi TV3 laidos „Skonio lenktynės“ vedėjas, kulinarijos žurnalų leidėjas Alfas Ivanauskas. – Užtenka vos vieno pyrago gabalėlio ir mes, visi kartu, atsiduriame žingsniu arčiau tokių vaikų svajonių įgyvendinimo.“

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su „Virtuvės mitų griovėjų“ komanda, A. Ivanauskas paruošė 7 ypatingus pyragus, tik įsigyti pasiūlė juos ne kolegoms, o paskelbė virtualų aukcioną interneto svetainės vmgonline.lt „Facebook“ paskyroje. Tris valandas (nuo 10 val. ryto iki 13 val. popiet) aukcione galima įsigyti mėlynių ir kriaušių pyragą su šilauogėmis gervuogėmis ir samanomis, gervuogių skonio su šviežiomis figomis ir aukso lapeliais, laukinių kriaušių pyragą su aksominiu šokolado glaistu, šokolado triufeliais ir sproginėjančio aukso akmenukais, pasiflorų pyragą su žaliosios arbatos biskvitu, aviečių drebučiais ir šviežiomis uogomis, braškių ir pasiflorų pyragą su rožiniu aksominiu glaistu, mandarinų ir pasiflorų pyragą su dviejų spalvų samanomis, braškėmis ir aukso dulkėmis, obuolių skonio pyragą su liofilizuotų aviečių pudra ir šviežiomis uogomis bei ypatingą liofilizuotų kukurūzų ir mangų pyragą su pasiflorų padažu ir skystame azote virtais pieno trupiniais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laukinių kriaušių pyrago su aksominiu šokolado glaistu, šokolado triufeliais ir sproginėjančio aukso akmenukais pradinė kaina 75EUR. Pyragai ne tik skirtingų skonių, bet ir skirtingų dydžių, todėl pradinė jų kaina svyruoja nuo 40 iki 150 EUR. Daugiausiai pinigų už kiekvieną desertą pasiūliusiam pirkėjui, bus pasiūlyta jį atsiimti VMG lofte. Įsigijusiems ypatingą liofilizuotų kukurūzų ir mangų pyragą su pasiflorų padažu ir skystame azote virtais pieno trupiniais pyragas bus pristatytas asmeniškai ir užbaigtas ruošti skysto azoto pagalba .Visos už pyragus surinktos lėšos keliaus į TV3 „Išsipildymo akcijos“ fondą.

REKLAMA

Idėja surengti savo ruoštų pyragų aukcioną A. Ivanauskui kilo po šią savaitę garsiai nuskambėjusios naujosios „Virtuvės mitų griovėjų“ interneto svetainės vmgonline.lt pristatymo, kuomet 15-ai garsių Lietuvos žmonių asmeniškai buvo pristatyti ypatingi pusryčiai, pietūs ir vakarienė. „Iškart sulaukėme daug klausimų, kur tokius padėklus galima užsisakyti ir kiek jie kainuoja, tad nusprendėme savo gerbėjus įtraukti į dar vieną žaidimą – įsigyti mūsų paruoštų pyragų ir taip prisidėti prie šaunios pyragų dienos iniciatyvos”, – sakė „Virtuvės mitų griovėjų“ vadas A. Ivanauskas.

REKLAMA

AUKCIONAS! Šiandien TV3 televizijos organizuojamos „Pyragų dienos“ proga, „Virtuvės mitų griovėjai“ prie prasmingos iniciatyvos nusprendė prisijungti surengdami ypatingų pyragų aukcioną.

Paruošėme Jums 7 ypatingus pyragus, kuriuos pamatyti galite ČIA.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų