• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Nerimastinga diena. Nerealizuotos ambicijos ar jausmai gali kelti vidinę įtampą. Nemanykite, kad visiems turi rūpėti jūsų problemos. Verčiau pakoreguokite finansinius planus, pagalvokite, ką į geresnę pusę galėtumėte pakeisti savo gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandieną kils naujų idėjų, susijusių su karjera, finansiniu įsitvirtinimu, tolima kelione, studijomis. Tiktų plėsti akiratį, ruošti publikacijas, gilintis į sudėtingą informaciją. Galbūt prisiminsite toli nuo jūsų esantį žmogų, gausite žinią iš jo.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien savo energiją nukreipkite svarbiems darbams nudirbti. Jums seksis demonstruoti profesinę kompetenciją, žinias, kūrybiškumą. Būkite pakantesni artimųjų bei vaikų nuomonei bei savitiems jų interesams.

Vėžys Jus gali aplankyti draugas ar pažįstamas, turintis įdomų pasiūlymą. Gali būti, kad imsite galvoti apie darbo keitimą, gyvenamosios aplinkos pertvarkymą, verslo reformą, kelionę. Turbūt pavyks pamaloninti tuos, kuriuos neseniai nuvylėte.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandieną jums bus nelengva prisitaikyti prie išorinės aplinkos, objektyviai vertinti situaciją, adekvačiai reaguoti. Tikriausiai panirsite į savo emocijų, jausmų, minčių pasaulį. Bus žmonių, kurie žavėsis tokiu jūsų paslaptingumu.

Mergelė Daug nuveiksite, jeigu nesiblaškysite. Gali kilti tokių fantazijų, kurios pakeis jūsų įprastą gyvenimo ritmą. Konfidenciali informacija arba išgirstas gandas gali paskatinti imtis neįprastų žygių. Nepraraskite realybės jausmo.

Svarstyklės Šiandien nestokosite pasitikėjimo savo jėgomis, patrauklumu ir aplinkinių geranoriškumu. Regis, atsiras galimybių pasipelnyti, pagerinti buitines ar darbo sąlygas. Vis dėlto pernelyg nerizikuokite pinigais ir jausmais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Jus taip įsuks darbų ir kontaktų verpetas, kad užmiršite ir save, ir šeimą. Galbūt pirksite transporto priemonę, kompiuterinę ar kitokią įrangą. Saugokitės sukčių, aferistų bei asmenų, lengvai pažadus dalijančių į kairę ir į dešinę.

Šaulys Nors jums norėsis ramybės, nusimato nemažai kontaktų, diskusijų. Kažkur būsite primygtinai kviečiami, raginami pasireikšti ar pan. Artimieji taip pat reikalaus daugiau dėmesio, pagalbos. Turėkite kantrybės juos išklausyti.

Ožiaragis Stebinsite gyvumu, seksualumu. Galite daug nuveikti - energijos nepristigs. Regis, ryžtingai imsitės įgyvendinti kūrybinius sumanymus. Iš to į kišenę gali nubyrėti šis tas papildomo. Turėtumėte patirti ir žavių meilės akimirkų.

REKLAMA

Vandenis Nebloga diena kūrybiniam ir pedagoginiam darbui. Jei sukaupėte žinių, rasite kur jas pritaikyti, o jei kūrybinės energijos - rezultatai gali apstulbinti. Per verslo reikalus užsimezgęs flirtas leis pajusti romantikos dvelksmą.

Žuvys Diena bus aktyvi kontaktų prasme. Tikriausiai susitiksite su pažįstamu asmeniu, kurio patarimai padės išblaškyti nežinios debesis. Jeigu aktualu įsidarbinti ar daugiau uždirbti, nesnauskite - jūsų pastangos nenueis veltui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų