REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Monika Šalčiūtė (nuotr. facebook.com)

Interneto sensacija, populiariausia šokėja Lietuvoje, „mergina iš pasakos“ – tokiais epitetais yra apipintas Monikos Šalčiūtės vardas. Jauna mergina žaibiškai išpopuliarėjo savo „Facebook“ sekėjų dėka, šiuo metu ji gali pasigirti turinti daugiau nei 155 tūkst. gerbėjų internete.

14

Interneto sensacija, populiariausia šokėja Lietuvoje, „mergina iš pasakos“ – tokiais epitetais yra apipintas Monikos Šalčiūtės vardas. Jauna mergina žaibiškai išpopuliarėjo savo „Facebook“ sekėjų dėka, šiuo metu ji gali pasigirti turinti daugiau nei 155 tūkst. gerbėjų internete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be kitų projektų, M. Šalčiūtė sutiko prisidėti ir prie tv3.lt portalo rengiamos socialinės akcijos už saugumą kelyje, kurios pagrindinė mintis ta, kad net ryškiausias žvaigždes sunku pastebėti kelyje jei jos be atšvaito. Specialioje saugumo iniciatyvoje sutiko dalyvauti ir kiti žinomi Lietuvos veidai: Marijonas Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas ir Vaida Skaisgirė. Visi jie filmavosi akcijos klipui, kuriame svarbiausiu aksesuaru tapo – atšvaitas.

REKLAMA

tv3.lt portalo lankytojai turės galimybę laimėti ypatingus prizus – atšvaitus, ant kurių bus užrašytos mėgstamiausios V. Skaisgirės, M. Mikutavičiaus, S. Urbonavičiaus-Samo bei M. Šalčiūtės citatos apie gyvenimą.

Akcijos filmavimo užkulisiuose sutikta Monika, nors jautėsi prastai ir buvo blogos nuotaikos, sutiko atviram interviu, kuriame prisipažino, kad šiandien jos gyvenime laukia permainos.

Kas šiandien vyksta tavo gyvenime?

Šiuo metu turiu daug darbo su savo šokių studija, kadangi buvau padariusi pertrauką, tenka pradėti beveik viską iš pradžių. Sunku rasti gerų trenerių, pati nebenoriu vesti treniruočių arba noriu vesti jas labai minimaliai.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl dingo noras šokti, kas pasikeitė?

Sukurti choreografiją atima daug laiko, juolab kai nesijauti emociškai gerai. Šokis yra menas, todėl jei nėra nuotaikos, užsidegimo kurti tampa labai sunku. Todėl šokių studijai planuoju pasamdyti žmones, kurie yra savo srities profesionalai ir gyvenime užsiima tuo. Jau yra pasamdyti keli treneriai ir tuo labai džiaugiuosi, manau dabar šokių studijos paslaugos tapo geresnės nei anksčiau.

Planuoji tapti tikra verslininke?

Aš visą laiką tokia buvau, galbūt tik to niekada neakcentavau. Dabar sukako jau trys metai, kai turiu savo šokių studiją. Yra ir kitų projektų, kuriu savo kvepalus. Dar negaliu atskleisti šio naujo projekto detalių, tačiau labai tikiuosi juos išleisti iki Kalėdų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip gimė idėja sukurti savo kvepalus?

Aš visą laiką pasvajodavau apie tai, tačiau netikėtai sulaukiau pasiūlymo, o aš jį tiesiog priėmiau ir dabar sėkmingai bendradarbiaujame.

Minėjai, kad šokių studijai vis labiau trūksta ne tik laiko, bet ir noro...

Taip, visiškai. Anksčiau tai buvo pagrindinis pinigų šaltinis, todėl neturėjau kur dingti. Dabar mano lūkesčiai yra didesni ir norisi didesnių pajamų. Šiandien mane domina nauji projektai, pavyzdžiui – reklama. Žinoma, niekada nesakyk niekada, gal vėl grįš noras šokti.

REKLAMA

Jeigu kalbėtume apie ateitį, ar yra dalykų apie kuriuos svajoji?

Neturiu didelių planų ar svajonių. Dabar pagrindiniai darbai yra susiję su mano vardiniais kvepalais. Juos sukurti, nuspręsti kaip jie atrodys, reklamuoti, platinti. Viską visada sprendžiu pati. Žinoma, yra atsakinga žmonių komanda, tačiau galutinis sprendimas priklauso man pačiai. Nežinau kodėl žmonės galvoja, kad aš tik nusifotografuoju ir iškart gaunu pinigus, taip nėra, už viso to slypi daug darbo.

Gal dar yra dalykų, kurių nežinome apie tave?

Esu tikrai nebloga marketingo specialistė, tačiau su laiku jaučiu, kad ir tai pradeda atsibosti ir norisi imtis kažko rimtesnio.

REKLAMA

Ką turi galvoje sakydama „rimtesnio“?

Žmonės dažniausiai mano, kad esu lengvabūdė, tačiau taip nėra, aš visada planuoju. Dabar svarbu išsigryninti verslo idėją, kur nebūtų veliamas mano vardas. Man to nereikia norint užtikrinti projekto sėkmę.

Ar tau svarbi žmonių nuomonė apie tave?

Ne, man jau seniai nebesvarbu. Pradžioje dar duodavau žmonėms antrą šansą, tačiau su laiku supratau, kad žmonės nesikeičia. Nesakau, kad kritikuojantys yra kalčiausi, tiesa kažkur per vidurį. Esu padariusi daug klaidų, bet aš gyvenau ir mokiausi. Gyvenime nesulaukiau jokių nuolaidų dėl savo liūdnos situacijos ir toliau nesulaukiu jokio supratimo. Yra Lietuvos žvaigždžių, kurios užsiėmė prostitucija, šoko striptizą ar užsiiminėjo pornografija ir joms buvo atleista ir pamiršta, tačiau man, jaunai našlaitei merginai, yra kažkodėl kitokia situacija. Žinoma, iš dalies tai yra gerai, nes kol apie tave kalba, tol tu egzistuoji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 Minėjai, kad padarei daug klaidų, ką turi omenyje?

Dėl savo naivumo esu daug kartų apgauta. Aš per daug pasitikiu žmonėmis, nes visada mąstau jeigu aš esu gera kitam žmogui, tai tikiuosi mainais gauti tą patį. Bet nė velnio. Netgi vykę „Mis Lietuvos rinkimai 2013“ mano atžvilgiu buvo apgaulė. Man buvo pasakyta, kad aš pateksiu į finalą, sakė, kad esu labai gražios figūros, o mano žemas ūgis tikrai ne kliūtis, nes tam yra aukštakulniai. Esu labai kompleksuota, bet man buvo pažadėta vieta finale, tik dėl šios priežasties sutikau dalyvauti šiame konkurse. Tik paskutinę akimirką, kuomet aš jau dalyvavau konkurse, sužinojau, kad man tos vietos nebus. Žinoma, manęs atsiprašė, tačiau aš vis tiek likau apgauta. Dabar būčiau galėjusi turėti ne interneto sensacijos vardą, o „Mis publika“.

REKLAMA

Kaip jauteisi, kai supratai, kad tave apgavo?

Buvo skaudu. Tokiomis akimirkomis pradedi sau įsiteigti mintį, kad žmonės yra blogi. Tai nebuvo vienetinis atvejis, tokių apgaulių pramogų versle labai daug, pavyzdžiui atvejai, kai su užsakovais sutariame vieną pinigų sumą, o vėliau ji netikėtai pasikeičia, žinoma mano nenaudai. Iš tokių dalykų mokaisi, o dabar aš galiu leisti sau visus siuntinėti.

Kas dar slepiasi pramogų verslo užkulisiuose?

Susiduriu su labai daug dviveidžių žmonių, kurie į akis tau sako komplimentus, o už akių dalinasi visai kitokia nuomone. Tokius žmones siunčiu ant trijų raidžių, nes niekad nemaniau, kad žmonės gali būti tokie melagiai. Nebesuskaičiuočiau ant pirštų kiek tokių atvejų yra buvę, žmonės, parduodantys save už grašius, vaidina geriausius tavo draugus. Atperka tik tas, kad ten esu viena iš brangesnių.

REKLAMA

Kaip jautiesi būdama „Monika Šalčiūte“?

Jau nebekreipiu dėmesio, kai į mane gatvėje nuolat atsisuka žmonės, man nerūpi. Turiu patarimą žmonėms, kurie nori būti laimingesni – įsivaizduokite, kad pasaulyje jūs esate vienas ir pagalvokite kaip tada elgtumėtės. Aš tokiu principu vadovaujuosi gyvenime, todėl nebijau klysti ir stengiuosi išnaudoti visas savo gyvenimo akimirkas. Reikia suprasti, kad gyvenime tu gimsti vienas ir miršti būdamas vienas.

Kaip sekasi tvarkytis su tau skiriamu dėmesiu?

Susilaukiu labai daug dėmesio, tiek teigiamo, tiek neigiamo ir dažnai neturiu laiko atrašyti į visus laiškus, kuriuos gaunu. Spaudimas yra didžiulis, nes žmonės to nesupranta. Jeigu mano vietoje būtų kita mergina – yra du galimi variantai: arba ji labai pasipūstų ir susireikšmintų, arba susirgtų depresija. Viešumoje mano sukurtas įvaizdis yra linksmas, tačiau realybėje būna visaip, bet nesiskundžiu. Mano amžiaus žmonės dar dažnai gyvena su tėvais, bendrabučiuose ir ieško savęs. O aš jau galėčiau pati išlaikyti šeimą...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mąstai apie šeimos kūrimą?

Norėčiau, bet tokių dalykų nesuplanuosi. Anksčiau, tokio amžiaus aš jau planavau turėti vaikų, bet jų dar tikrai nebus. Dar neradau to žmogaus, esu senovinių pažiūrų, santykiai turėtų vystytis iš lėto. Pradžiai reikia sutikti reikiamą žmogų, o šeimą norėčiau sukurti iki 30-ies.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų