• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Jei esate lankstus asmuo, mėgstate įvairovę, diena bus įdomi, smagi, sėkminga. Tik venkite rimtų finansinių įsipareigojimų, o pinigus skolinkite tik tuo atveju, jei galite tokią sumą padovanoti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus. Palanku pradėti stažuotę, mokytis naujų dalykų, reikalingų jūsų veiklai, ar keisti darbovietę, vykti į komandiruotę. Patartina iškrovos dieta.

REKLAMA

Dvyniai Nepalankus laikas veltis į ginčus – nepervertinkite savo nuomonės, žinių, mokėkite nusileisti pirmi. Kol kas nesate tiek stiprūs, kad galėtumėte nekreipti dėmesio į aplinkinių nuomonę. Nebūkite kategoriški, venkite reikšti savo nuomonę, nesivelkite į konfliktus.

Vėžys Nerizikuokite finansų srityje – galimi netikėti nuostoliai. Venkite konfliktų: jūsų žodžiai ir veiksmai turi būti apgalvoti, ne laikas veltis į ginčus su partneriais. Tinkamas laikas nupirkti artimiesiems tai, ko jie seniai norėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Atsiverkite naujiems dalykams: šiuo metu puiku ieškoti naujų galimybių sumanymams įgyvendinti, taip pat bendrauti darbo reikalais su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Plėskite pažįstamų būrį, ieškokite rėmėjų. Pats laikas pamėginti labiau prisiderinti prie tų, su kuriais esate susiję meilės, giminystės ar bendro reikalo ryšiais.

Mergelė Neblogas metas užmegzti naujus dalykinius ryšius, siūlyti savo sumanymus vadovybei. Vadovai jūsų sugebėjimus ir pastangas įvertins tinkamai. Palanku prašyti paaukštinimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Gerų permainų laikas, tiesa, neplanuotų. Netikėtas susitikimas, naujas pasiūlymas, ir jūsų nuotaika vėl puiki, jūs vėl kupini ryžto pradėti viską iš naujo.

Skorpionas Imkitės tik būtiniausių darbų – stenkitės, kad šiandien turėtumėte daugiau laisvo laiko poilsiui, bendrauti su gerais draugais. Nieko nauja nepradėkite.

Šaulys Sėkmės laikas: būkite ryžtingi, nesustokite susidūrę su kliūtimi. Draugų, kolegų, partnerių pagalba bus lemtinga – neatsisakykite jos priimti, labiau paisykite patarimų.

Ožiaragis Užteks taupyti – atsipalaiduokite ir įsigykite tai, ko seniai norite. Pirkite mielus, išsvajotus daiktus, ypač jei jie reikalingi ne tik buičiai palengvinti, bet ir širdžiai nuraminti, pradžiuginti. Tik ne laikas pinigus investuoti, sudarinėti sandorius. Gerai teikti dovanas.

REKLAMA

Vandenis Mažiau planuokite – vargu ar pavyks visur suspėti. Tiesa, diena bus produktyvesnė, pavyks daugiau nuveikti, jei vadovausitės ne tiek logika, kiek intuicija. Pasistenkite nežadėti nieko, ko negalėsite tesėti (iki gimtadienio kliūčių pakanka).

Žuvys Pasyvus metas: daugiau dėmesio skirkite savo vidui, jausmams ir artimųjų nuotaikoms. Nepalankus laikas tvarkyti svarbius reikalus, ypač piniginius, turto. Tiks priimti svečius savo namuose, palanku aplankyti tėvus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų