REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atostogos pasibaigė ir Jums vėl tenka grįžti į darbą? Nesijaudinkite. Pasinaudoję mūsų patarimais, gyvensite atostogų nuotaika ir ilgiau džiaugsitės įdegiu.

Atostogos pasibaigė ir Jums vėl tenka grįžti į darbą? Nesijaudinkite. Pasinaudoję mūsų patarimais, gyvensite atostogų nuotaika ir ilgiau džiaugsitės įdegiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Auksaspalvis spindesys

Tinkamai prižiūrint odą, įdegiu galima džiaugtis kur kas ilgiau. Saulė ne tik suteikia odai atspalvį, bet ir išvargina ją, tad odą reikia regeneruoti. Saulės išdžiovinta oda apsidžiaugs formulėmis, praturtintomis taukmedžio ar kakavmedžio sviestu, alaviju arba augaliniais aliejais. Šie giliai maitinantys ingredientai padeda drėkinti odą ir ilgiau palaikyti jos optimalų drėgmės lygį, dėl to ji atrodo sveikesnė ir minkštesnė. Degindamosi turėtumėte siekti auksinio odos atspalvio. Jis atrodo natūraliau ir sveikiau. Naudodami kūno aliejų su spindesiu arba įdegį išryškinantį losjoną, suteiksite odai švytėjimo, gaivumo ir glotnumo. Norėdami palaikyti kūno formą, naudokite stangrinančias formules, kurios drėkintų ir būtų praturtintos vitaminais – taip išsaugosite sveiką ir jaunatvišką odos išvaizdą. Norėdamos, kad oda dar ryškiau spindėtų, naudokite atspalvį suteikiantį dekoratyvinį kremą.

REKLAMA

Susigrąžinkite švytėjimą

Neslėpkite odos, ypač įdegusios, po storu makiažo pagrindu sluoksniu. Pademonstruokite jos natūralų atspalvį, paryškindamos jį skaistalais, bronzinį atspalvį suteikiančia pudra ar raudoniu. Jei be makiažo pagrindo negalite gyventi, pakeiskite jį lengvesniu kremu „BB“ arba „CC“, kuris užmaskuos odos trūkumus, suvienodins jos atspalvį ir puoselės odą bei nepaslėps per atostogas įgyto atspalvio. Makiažui į darbą rinkitės auksinius atspalvius, kurie gražiai paryškins įdegį. Prie jo taip pat gerai dera ryškesni akių kontūrų pieštukai, pabrėžiantys akių spalvą. Rinkitės lūpų dažus, turinčius SPF, kurie ne tik lepins lūpų odą, bet ir apsaugos nuo saulės. Drėkinamosios lūpų dažų formulės padės išsaugoti lūpų putlumą, glotnumą ir minkštumą. Jei tokių dažų neturite, prieš dažydamosi galite padengti lūpas balzamu.

REKLAMA
REKLAMA

Atgaivinkite plaukus

Vasarą plaukai susilpnėja, ima veltis, lūžinėti, išsausėja jų galiukai. Sugrąžinti jiems spindesį galite naudodamos priemones, kurių sudėtyje yra vitamino E, provitamino B arba augalinių aliejų. Plaukai ne tik puikiai atrodys ryte, bet ir bus atgaivinti, jei naudosite kaukę su giliai drėkinančiais ingredientais, tokiais kaip alyvuogių aliejus ir ikrai, kurie suteiks plaukams glotnumo ir paklusnumo. Kiekvieną dieną, išsitrinkusios palukus šampūnu, palepinkite juos balzamu, kad jie būtų švelnūs ir minkšti. O norėdamos, kad plaukai išskirtinai žvilgėtų, rinkitės liniją „BB“, kurią naudojant nedelsiant pasimato rezultatai, o susikurti norimą šukuoseną tampa itin paprasta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Švytėkite darbe

Norėdamos išryškinti savo įdegį darbo aplinkoje, renkitės vienspalviais, kontrastą kuriančių spalvų drabužiais – tamsiai mėlynais, baltais, kreminiais ar oranžiniais. Renkitės paprastai ir elegantiškai, nes čia pirmu smuiku grieš Jūsų įdegis ir plaukų grožis. Jei nemėgstate vienspalvių drabužių, suteikite įvaizdžiui akcentą su ryškesniais aksesuarais, pavyzdžiui, rankine ar šaliu. Pasipuoškite paprasto arba rožinio aukso spalvos papuošalais, kurie taip pat puikiai pabrėžia įdegį. Aukso spalvos papuošalai tiesiog būtini šį rudenį, žengiant į naują sezoną.

REKLAMA

Jauskitės moteriškumo ikona

Jei atrodote pailsėjusi ir įdegusi, vadinasi, puikiai praleidote atostogas, o kolegos būtinai atkreips į tai dėmesį. Tačiau spindėti turi ne tik oda – spindėti turite iš vidaus. Kodėl gi neparyškinus šio įspūdžio aromatu? Išsirinkite geriausiai savo asmenybę atskleidžiantį kvapą ir pajuskite pasitikėjimą savimi. Ankstų rudens rytą apsigaubkite šiltos medienos, muskuso, medaus ar raudonų uodų natomis. O išsiilgusios vasaros nuotaikos, pasipurkškite vaisiniu ar gėlių aromatu.

Straipsnis sukurtas ir priklauso AVON – www.avon.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų