REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
 Dainininkė Mariah Carey pagerbta žvaigžde Holivudo Šlovės alėjoje (nuotr. SCANPIX)

JAV popmuzikos žvaigždė Mariah Carey, pagerbiant jos karjeros scenoje 25 metų sukaktį, trečiadienį tapo dar viena garsenybe, įamžinta Holivudo Šlovės alėjoje.

25

JAV popmuzikos žvaigždė Mariah Carey, pagerbiant jos karjeros scenoje 25 metų sukaktį, trečiadienį tapo dar viena garsenybe, įamžinta Holivudo Šlovės alėjoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M.Carey atrodė kaip tikra mados dievaitė, vilkėdama ilgą siaurą suknelę su juodu šydu pridengtomis giliomis iškirptėmis priekyje ir ant nugaros. Ji taip pat dėvėjo tamsius akinius, stebėdama, kaip atidengiama jau 2 556-oji Šlovės alėjos žvaigždė, ant kurios užrašytas jos vardas.

REKLAMA

Dainininkė, garsėjanti penkias oktavas apimančiu balsu, padėkojo savo gerbėjams, kurie palaikė ją per ilgą karjerą, davusią pasauliui hitais tapusias popmuzikos dainas „Hero“, „We Belong Together“ ir „Someday“.

„Tai stulbinama... Tiesiog noriu padėkoti visiems gerbėjams, kad šiandien atėjote čia. Dėl jūsų tirpsta mano širdis, dėl jūsų man rieda ašaros – būtent todėl nenusiimu akinių nuo saulės. Tai didžiulė garbė. Tai išsipildžiusi vaikystės svajone, kurios ilgai laukiau. Esu labai susikuklinusi“, – sakė M.Carey.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkę lydėjo jos ilgametis įrašų prodiuseris L.A.Reidas ir „Oskarui“ nominuotas režisierius Lee Danielsas, kuris paskelbė labai jaudinamų naujienų televizijos serialo „Imperija“ gerbėjams. Per šią ceremoniją L.Danielsas nurodė, kad M.Carey vaidins televizijos „Fox“ rodomos muzikos pasaulio dramos antrajame sezone kaip kviestinė žvaigždė.

„Myliu jus visa savo širdimi ir labai jumis didžiuojuosi. Stebėkite ją per „Imperiją“, draugužiai. Ji ateina į „Imperiją“, – sakė režisierius.

M.Carey yra sukūrusi vaidmenis L.Danielso 2009 metų filme „Meilutė“ ir 2008-ųjų „Tenesyjs“ .

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M.Carey, kuriai yra maždaug 45-eri, nors jos gimimo data yra ginčijama, buvo viena iš sėkmingiausių atlikėjų per pastaruosius 25 metus. Ji yra pardavusi daugiau negu 200 mln. savo albumų kopijų ir pelniusi penkis „Grammy“ apdovanojimus.

Tarp ceremonijos dalyvių buvo ir du netikėti svečiai: keturmetė Monroe ir jos brolis dvynys Moroccanas Scottas iš M.Carey ankstesnės santuokos su reperiu ir aktoriumi Nicku Cannonu.

Abu vaikai glaudėsi prie motinos, o Moroccanas atrodo ypač prie jos prisirišęs – berniukas pravirko, kai auklės atitraukė jį nuo mamos, kad ji galėtų nusifotografuoti.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų