REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klivlendo "Cavaliers" lietuvis Žydrūnas Ilgauskas teigia esąs pasiruošęs akis į akį susidurti su Majamio "Heat" ekipos milžinu Shaquille‘u O‘Nealu. Abiejų vidurio puolėjų komandos veikiausiai susigrums jau pirmajame atkrintamųjų varžybų etape.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikimas neįvyktų tik tuo atveju, jei „Cavaliers“ laimėtų abi likusias rungtynes, o jų konkurentai dėl antrosios pozicijos „Bulls“ krepšininkai nesugebėtų įveikti Naujojo Džersio klubo.

REKLAMA

"Aš žinau apie galimą susidūrimą su juo. Mąstau apie tai kiekvieną dieną, - teigė 220 cm lietuvis. - Būtų puiku užimti antrąją vietą, tačiau turime būti realistai - greičiausiai liksime penkti. Man patinka žaisti prieš Sh.O‘Nealą, bet tai labai vargina kūną. Jis labai agresyviai grumiasi dėl pozicijos po krepšiu, man reikės kitų mūsų ekipos aukštaūgių pagalbos."

Panašu, jog Ž.Ilgauskas atsigavo po tragedijos, nutikusios jo šeimoje, ir yra vėl pasirengęs demonstruoti kokybišką krepšinį. Per pastaruosius du mėnesius iš žaidimo jis atakuoja 53% taiklumu, o iš 42 baudos metimų realizavo net 40. Šiuo metu lietuvis yra geros sportinės formos, tačiau nesėkmingą savo žaidimą praėjusio sezono atkrintamosiose varžybose sportininkas prisimena nenoriai.

REKLAMA
REKLAMA

"Buvau nežaidęs atkrintamosiose varžybose jau daugybę metų. Pats sau nedariau spaudimo, tiesiog ėjau į aikštę ir dariau tai, ko mano komandai labiausiai reikia",- sakė Ž.Ilgauskas.

Priminsime, jog pergalės šiandienos rungtynėse su "76ers" atveju, "Cavaliers" gynėjas Larry Hughes savo kišenę papildys 2 milijonais dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų