REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Džiugas Siaurusaitis (nuotr. TV3)

Vienas ryškiausių kultinio TV3 televizijos serialo „Moterys meluoja geriau“ herojų Kostia – užsispyręs, stiklelio nevengiantis darboholikas, automobilių mylėtojas. Iš naujai sutiktų žmonių aktorius Džiugas Siaurusaitis tikina neretai sulaukiantis klausimo – „Na, ar dažnai tave lygina su Kostia?“

12

Vienas ryškiausių kultinio TV3 televizijos serialo „Moterys meluoja geriau“ herojų Kostia – užsispyręs, stiklelio nevengiantis darboholikas, automobilių mylėtojas. Iš naujai sutiktų žmonių aktorius Džiugas Siaurusaitis tikina neretai sulaukiantis klausimo – „Na, ar dažnai tave lygina su Kostia?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tapatino, tapatina ir vadins Kostia, kol per televizorių stebės aštuntą serialo sezoną“, – lyg iš anksto paruoštą atsakymą  į vieną dažniausiai užduodamų klausimų rėžia aktorius. Bet ar iš tiesų šį visuomenėje gerbiamą žmogų, ilgametį scenos ir kino aktorių galima lyginti su jo personažais? Tv3.lt portalo skaitytojams Džiugas Siaurusaitis apie save papasakoti sutiko plačiau.

REKLAMA

Pokalbį su, rodos, nuolat besišypsančia komedijų žvaigžde pradedame klausimu – „Ar reikiamu metu, reikiamoje vietoje sugebate suvaldyti juoką?“

– Žinoma. Tačiau man labai juokingos situacijos, kurios įpareigoja žmones elgtis vienaip ar kitaip. Kelia juoką renginiai, kuriuose visi vaidina be galo rimtus, atsidavusius akimirkai ir bijo iškristi iš konteksto. Štai įvykiai, kuriuose bandoma priversti juoktis – visai nejuokingi.

REKLAMA
REKLAMA

– Vieši renginiai – viena, visai kas kita – susiėjimai savuose namuose. Ar esate iš tų, kurie mėgsta džiaugsmingai sutikti ir išlydėti svečius?

– Nemėgstu atsisveikinimų, nes jie visuomet būna labai ilgi. Paprastai siūloma pasilikti ir t.t. Tuomet stengiuosi išnykti nepastebėtas. Žinoma, kai tarp svečių yra man artimų žmonių – kitas reikalas. Su jais atsisveikinu deramai. Tačiau tikrai nelakstau paskui visus ir nesistengiu visiems svečiams paspausti rankų.

– Esate jautrus, smulkmeniškas ar šalinatės visų nemalonių emocijų?

– Kai kuriose srityse esu smulkmeniškas. Labiausiai – virtuvėje.

– Jei nepatiktų antrosios pusės pagamintas maistas, drąsiai rėžtumėte jai tai į akis?

– Žinoma, kad rėžčiau. Kadangi aš pats gaminu gana neblogai ir ne tik kiaušinienę, man svarbu, kad maistas būtų kokybiškai paruoštas. Pavyzdžiui, gamindamas plovą, morkų netarkuoju, o pjaustau jas lygiais šiaudeliais. Jei šią užduotį atlikti patikiu kažkam kitam ir man neįtinka rezultatas – kritikuoju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbant apie tvarką namuose... Anksčiau buvau pedantas. Dabar nenuvalytos dulkės siaubo man tikrai nekelia. Tačiau galiu patikinti, kad mano automobilio vidus kur kas švaresnis, nei žmonos.

– Kokį automobilį vairuojate?

– „Subaru Outback’ą“.

– Tai jūsų mėgstamas automobilis ar ateityje svajojate įsigyti kitą?

– Nejaučiu absoliučiai jokio fetišo automobiliams. Man visai vienodai, kokią mašiną vairuoti. Nesu linkęs keisti, ieškoti naujesnių variantų. Kol važiuoja – tol naudojuosi ta pačia. Man tai tikrai nėra įvaizdžio dalis. „Subaru Outback‘ą“ įsigyjau, kadangi gyvenu užmiestyje. Su juo važinėti ypač patogu žiemą, kuomet svarbiausias kriterijus automobiliui – pravažumas.

REKLAMA

– O kalbant apie elektroninius prietaisus... Irgi nesivaikote naujovių?

– Tikrai ne. Turiu gana seną „Samsung S2“ telefoną ir kol kas nežadu jo keisti kitu. Turbūt niekada nesu pirkęs paskutinio modelio. Man nesvarbu ar „iPhone‘as“ ar „Samsung‘as“. Svarbiausia, kad atliktų reikiamas funkcijas.

– Esate netradicinė žvaigždė: nei arogancijos, nei meilės brangiems daiktams. Ar turite savybių, kurių norėtumėte atsikratyti?

– Norėčiau mesti rūkyti. Dūmo patraukiu nuo pat mokyklos laikų. Ir dabar rūkau gana dažnai. 

REKLAMA

– Tik norėtumėte ar jau stengiatės mesti?

– Tik norėčiau (juokiasi).

– Dažnai šypsotės, mėgstate pajuokauti... Ar filmavimų metu tai netrukdo?

– Priklauso nuo situacijos. Jeigu yra tam nuotaikos ir laiko – pajuokauti galima. Pavyzdžiui, filmuojant vieną mano ir aktoriaus Sakalo Uždavinio sceną serialui „Moterys meluoja geriau“, teko kartoti 5-6 kartus. Reikėjo iš arti žiūrėti vienas kitam į veidą, kalbėti nesąmones ir vaidinti rimtus. Sekėsi sunkiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų