REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Speciali „Chorų karų“ laida V. Šapranauskui atminti: Vytautas Šiškauskas (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

Vytautas Šiškauskas – vienas populiariausių vyresnės kartos scenos atstovų Lietuvoje. Atlikėjas neslepia, kad koncertuoja labai dažnai ir nuolat keliauja Lietuvos miestais ir miesteliais.

16

Vytautas Šiškauskas – vienas populiariausių vyresnės kartos scenos atstovų Lietuvoje. Atlikėjas neslepia, kad koncertuoja labai dažnai ir nuolat keliauja Lietuvos miestais ir miesteliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkui netrūksta gerbėjų. Didžioji dauguma – silpnoji lytis. V. Šiškauskas džiūgauja, kad jo koncertuose lankosi tik pasipuošę moterys, tačiau iš tos minios vienintelės dar teigia neradęs.

REKLAMA

Atlikėjas atskleidė, jog neretai tarp vyresnės kartos muzikantų tvyro konkurencijos šešėlis. Tačiau jis nepasiduoda ir toliau eina savu keliu.

TV3 televizijos laidoje „Top 10“ buvote įvardintas kaip pats populiariausias vyresnės kartos scenos atstovas. Ar tai jus nudžiugino?

Tuomet gėriau kavą, tačiau puodelis iš rankų neiškrito. Bet buvo malonu. Pirmą vietą pelnyti visuomet smagu.

Ar jaučiasi konkurencija tarp vyresnės kartos scenos kolegų?

Gal atrodys ne kukliai, tačiau aš nejaučiu jokios konkurencijos. Tiesiog dirbu, dainuoju, kuriu, koncertuoju ir nekreipiu dėmesio į tokius dalykus. Niekada gyvenime nejaučiau kažkam stipraus pavydo. Visuomet džiaugiuosi kito sėkme, kūrybiniais pasiekimais. Graudu žiūrėti, kaip kažkas su giliu pavydu ar pašaipa kalba apie kitus. Pavardžių nediktuosiu, tačiau jiems nuo to tikrai nėra geriau.

REKLAMA
REKLAMA

Ar įmanoma išgyventi iš atlikėjo algos?

Gyvenu, kaip paprastas lietuvis. Mūsų šaly prabangiai nepagyvensi. Man sekasi neblogai, koncertų turiu daug. Prižiūriu savo mamą, sūnų, galiu nupirkti skanesnio maisto, leidžiu sau keliauti į svečias šalis. Ilsėtis juk reikia.

Kas kiek laiko tenka keliauti?

Tik kartą į metus, tačiau tikrai ne dėl pinigų stygiaus. Sunku susiderinti laiką. Mat tarp koncertų laisvų dienų lieka kokios dvi ar trys, tai nieko neišmastysi. Na, nebent pasiplanuoju į priekį. Visai neseniai grįžau iš Barselonos. Viešėjome ten su sūnumi. Ir jis, ir aš gana užsiėmę, retai susitinkam. Norėjome praleisti bent šiek tiek laiko kartu. Specialiai tam atidėjau kelis koncertus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kurį laiką gyvenote JAV, daug keliaujate. Ar galite įvardinti, kurios šalies moterys jums labiausiai patinka?

Vienareikšmiškai – Lietuvos. Mūsų šaly ir moterys gražiausios ir gyvenimas geriausias. Aš čia gimiau, užaugau, kūriau, čia gyvena mano šeima, draugai. Esu ištikimas Lietuvis. Jaunimas tegul keliauja, o man gera čia.

Ar yra tekę įsimylėti koncertuojant?

Taip būna beveik kiekviename koncerte. Sunku dabar būtų prisiminti konkretų atvejį. Atkreipiau dėmesį, kad prieš eidamos į mano koncertus moterys pasipuošia, pasidažo. Matyti, kad prie veidrodžio bet valandą kitą pastovi. Smagiausia, žinoma, jausti nuoširdumą. Kad palaiko iš širdies, matau stebėdamas gerbėjų akis, judesius.

REKLAMA

Ar teko dalyvauti romantiškame pasimatyme su gerbėja?

Tiesa pasakius, pasiūlymų sulaukiu daug ir patrauklių. Tačiau dalyvavęs pasimatyme tikrai nesu. Ne dėl to, kad būčiau prieš, viskas čia žmogiška ir normalu. Bendrauti, draugauti visada galima, tačiau rimtai į tai tikrai nežiūriu. Kitu atveju – nespėčiau lakstyti po pasimatymus.

Į kieno koncertus jūs pats vaikštote?

Prisipažinsiu, kad į koncertus visai nevaikštau. Nebent pats koncertuoju su kolegomis, tai pasižiūriu jų pasirodymus. 

O ką be kelionių dar mėgstate veikti laisvalaikiu?

Iš tiesų. laisvo laiko turiu mažai. Koncertuoju, keliauju po Lietuvą, prižiūriu mamą. Jos sveikata jau gana prasta, todėl dažnai tenka miegoti jos namuose. Dabar priežiūriu mamą, vėliau, galbūt, glėbyje glausiu žmoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų