REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LeBronas Jamesas matė, kaip treneris Davidas Blattas braižė ant lentelės paskutinės atakos nurodymus, tačiau jam jų nereikėjo. „Tiesiog duokite man kamuolį ir traukitės iš kelio“, - sakė Karalius Jamesas.

REKLAMA
REKLAMA

L. Jamesas paskutinę rungtynių su „Chicago Bulls“ sekundę smeigė taiklų dvitaškį iš kampo, išplėšė pergalę 86:84 ir išlygino NBA Rytų konferencijos pusfinalio serijos iki keturių pergalių rezultatą 2:2.

REKLAMA

„Aš turėjo išmesti kamuolį iš užribio. Pasakiau treneriui, kad tikrai to nedarysiu, nes pats galiu mesti ir pataikyti. Tegu kažkas kitas tai daro. Ataka buvo suplanuota, tačiau aš ją perbraižiau. Sakiau treneriui, kad tiesiog duotų man kamuolį. Mes arba žaisime pratęsimą, arba laimėsime“, - po rungtynių kalbėjo 25 taškus pelnęs ir 14 kamuolių atkovojęs L. Jamesas.

„Cavaliers“ lyderis grąžino skolą „Bulls“ žvaigždei Derrickui Rose‘ui, kuris trečiose tarpusavio rungtynėse su finaline rungtynių sirena pataikė tritaškį.

Ketvirtųjų rungtynių pabaigoje vos visko nesugadino pats „Cavaliers“ strategas D. Blattas, kai prieš paskutinę ataką nusprendė imti minutės pertraukėlę, tačiau jos jau neturėjo. Iš aikštės jį laiku „ištraukė“ asistentas. Penktosios Rytų konferencijos pusfinalio rungtynės vyks antradienį Klivlande.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų