REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Justė Petkevičiūtė, Žinios.lt

Justė Petkevičiūtė, Žinios.lt

REKLAMA

Londono centre, kuriame pasaulį turi išvysti britų monarchų kūdikis, jau švenčiamas gimtadienis. Tiesa, ne naujojo princo ar princesės, o vieno uoliausių monarchų gerbėjų, kuris jau dešimt dienų laukia karališkojo kūdikio gimimo.

REKLAMA
REKLAMA

Prie Londono ligoninės, kur savo antrąją atžalą turi gimdyti Kembridžo hercogienė Keitė jau skamba gimtadieninių linkėjimų dainos.

REKLAMA

Garbingą 80-etį čia švenčia vienas ištikimiausių karališkosios šeimynos gerbėjų Terris Huttas. Jis prie ligoninės ant suolelio miegmaišyje karališkojo kūdikio laukia jau dešimt dienų.

„Viskas prasidėjo, kai man buvo ketveri. Pirmą kartą karalių ir karalienę pamačiau per karą, kai naciai mus bombardavo. Žinau, kad neturiu karališko kraujo, bet kartais jausdavau jo turįs ir vis svajodavau, kad jie mane įsivaikins“, - sako monarchų gerbėjas Terry Huttas.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Terrio monarchai taip ir neįvaikino, už jį devyneriais metais vyresnės Karalienės Elžbietos II-osios iniciatyva senukui iš karališkųjų Kensingtono rūmų gimtadienio proga buvo pristatyta ypatinga dovana – tortas.

„Tai jau penkioliktas tortas iš rūmų, skirtas man. Jie linki man sėkmės. O aš labai nekantrauju, kad vėl juos pamatysiu. Ši dovana – staigmena man“, - sako vyras.

Tuo metu savo 89-ąjį gimtadienį praeitą savaitę atšventusi karalienė Elžbieta II-oji Vindsoro pilyje dalyvavo iškilmingoje karių inauguravimo ceremonijoje. Velso gvardija papildyta trimis šimtai naujų gvardiečių. Ir juo karalienė galėjo pasveikinti, mat kol kas jai dar nereikia supti netrukus gimsiančio proanūkio ar proanūkės. Iškilmingą ceremoniją karalienė stebėjo su savo vyru.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų