REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Kaspersky Lab“ pranešė patobulinusi pagrindinius savo pažangiausio korporatyvinio sprendimo „Kaspersky Endpoint Security for Business“ komponentus. Mobiliųjų įrenginių valdymo sistemos, sprendimo išplėtimo ir administravimo moduliai ir programinės įrangos atnaujinimo valdymo modulis buvo papildyti naujomis funkcijomis, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jų, dabar sprendimas leidžia derinti ir vienoje sąsajoje taikyti populiarių operacinių sistemų „Android“, „iOS“ ir „Windows Mobile“ politikas. Taip pat atsirado funkcija, leidžianti dalį asmeninių įrenginių valdymo funkcijų perduoti patiems darbuotojams – jie gali užregistruoti įrenginį korporatyviniame tinkle, o vagystės arba praradimo atveju bus nustatoma dingusio įrenginio buvimo vieta, jis bus užblokuotas arba pašalinti vertingi duomenys.

REKLAMA

Dar vienas patobulinimas skirtas programinės įrangos atnaujinimo valdymo moduliui „Kaspersky Systems Management“. Ši funkcija taikoma, kai reikia atnaujinti programinę įrangą nutolusiame tinkle: IT administratorius gali vieną potinklio kompiuterį skirti kaip atnaujinimų agentą, ir atnaujinimai bus perduoti į skirtą kompiuterį, o iš jo platinami visam potinkliui su žymia srauto ekonomija. Naujoje versijoje taip pat numatyta kodo (angl. Patch) įdiegimo nuotoliniu būdu galimybė ir, svarbiausia, visų šių operacijų vykdymo kontrolė.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat sprendimas papildytas prisijungimo taikant išmaniąsias korteles ir tokenus funkcija, skirta „Windows“ platformoms. Tai prieigą prie užšifruotų duomenų darbiniuose vartotojų kompiuteriuose daro paprastesnę, nemažinant korporatyvinio tinklo saugumo. Be to, produkto įdiegimas sumažėjo beveik trečdaliu. Kartu sumažėjo įdiegiant sprendimą naudojamo tinklo srauto apimtis ir valdyti skirtas laikas.

„Atnaujinta platforma turi daug funkcijų, galinčių patenkinti bet kokio dydžio verslo atstovų poreikį. Apsaugos, šifravimo, „Windows“, „Linux“, „Mac“ ir mobiliųjų įrenginių darbas derinamas iš vieno pulto. Nereikia išlaidauti įsigyjant skirtingų gamintojų sprendimus, paprasčiau įdiegiamas sprendimas. Be galutinių mazgų apsaugos, platforma „Kaspersky Endpoint Security for Business“ leidžia kontroliuoti korporatyvinio tinklo saugumo perimetrą, apsaugo tinklo ir pašto srautus“ – pažymi Andis Šteinmanis, „Kaspersky Lab“ vadovas Baltijos šalims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų