REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

33 metų Zlatanas Ibrahimovičius – futbolo milijonierius su polinkiu į ekstravaganciją, tačiau švedas niekuomet nepamiršta, kad yra žmonių, kuriems ne taip gerai sekasi, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Kai puolėjas prancūzų lygoje pelnė įvartį dvikovoje su „SM Caen“ ir išvedė PSG ekipą į priekį 3:2, pakėlė savo marškinėlius ir pademonstravo naujausius savo kūrinius ant kūno – 50 tatuiruočių. Jos turi prasmę.

REKLAMA

Su šia akcija nori Z. Ibrahimovičius atkreipti dėmesį į badaujančius žmones daugelyje šalių: „Kur einu, mane žmonės atpažįsta, šaukia mano vardą, džiaugiasi už mane. Tačiau yra vardų, kurie niekam nerūpi – tų 805 mln. badaujančiųjų šiandieniniame pasaulyje“.

Laikinos tatuiruotės kaip Carmen, Mariko, Antoine – simbolizuoja visus stokojančius maisto. Žinoma, už marškinėlių nusivilkimą futbolininkui buvo prodyta geltonoji kortelė.

REKLAMA
REKLAMA

Tai jau ne pirmas kartas, kai futbolo žvaigždė daro gera. Kai rugpjūtį švedų komanda su negalia pritrūko pinigų ir kreipėsi į Zlataną, kad šis duotų jiems marškinėlius – brangiai parduotų ir papildytų trūkstamą biudžetą, Z. Ibrahimovičius sureagavo kitaip. Jis nesiuntė marškinėlių, o padengė visas trūkstamas lėšas – 38 tūkst. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų