REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialdemokratai neskuba spręsti Alytaus mero likimo

Žinių radijas

Premjeras socialdemokratų lyderis Algirdas Butkevičiaus „Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ teigė, jog Alytaus mero Jurgio Krasnicko likimą socialdemokratai spręs, tik gavę teisėsaugos tyrimo išvadas:

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmas vertinimas toks, kad tokia leksika yra visiškai nesuderinama, nekalbant apie žmogų, kuris užima mero pareigas, bet ir lyginant ir su paprastu žmogumi. Mes esame nutarę truputį lukterėti, kol bus atliktas tyrimas. Ir jeigu paaiškės, kad tai yra tiesa, kas buvo paviešinta, aš manau, kad jokios tolerancijos nebus. Pagal mūsų partijos statutą – kreipsiuosi į mūsų partijos Etikos ir procedūrų komisiją. Nesu tas žmogus, kuriam būtų suteikta teisė iškart pašalinti partietį. Tą gali padaryti tik komisija arba partijos Taryba,“ – sakė A.Butkevičius.

REKLAMA

Anot premjero, Alytaus mero vietoje jis būtų atsiprašęs visuomenės iš karto po to,kai įrašas buvo paviešintas:

 

„Pirmiausia, aš tokių žodžių nevartoju. Bet jei taip nutiktų - netyčia, tai tikrai, manau, kad atsiprašyčiau tą pačią dieną ar kitą dieną, jeigu tą dieną nesuspėčiau“, – sakė A.Butkevičius.

Savaitgalį internete paviešintame įraše girdėti, kaip J. Krasnickas galimai kalba apie pinigų plovimo schemas ir galimybę pasisavinti pinigus. Tuo metu Alytaus meras teigia, kad įrašas yra sumontuotas, o atsistatydinti jis neketina.

Laida „Pozicija“ transliuojama antradieniais, trečiadieniais ir ketvirtadieniais 8.05 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų