REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas gali būti nykiau už žmogų, kuris Valentino dieną praleidžia socialiniuose tinkluose? Ogi žmogus, kurio asmeninis profilis tarsi nė nepastebi, jog Valentino diena – čia pat. Ypač jei jūsų profilis – pažinčių svetainėse. Taigi jei norite iki Valentino dienos susirasti žmogų, su kuriuo galėtumėte ją švęsti, paskubėkite!  

REKLAMA
REKLAMA

1. Atnaujinkite, atnaujinkite, atnaujinkite. Pridėkite savo naują nuotrauką, parašykite naujų faktų apie save, pakeiskite nuotaikos aprašymą – tai padarys jūsų profilį įdomesnį kitiems, be to, jis dažniau šmėžuos paieškose.

REKLAMA

2. Apsirenkite ką nors raudono. Bent jau tada, kai darysite asmenukę portalui. Net ir mokslininkai įrodė, kad raudona spalva siejama su romantišku elgesiu ir pasitikėjimu savimi. O tai – labai svarbu ieškant antrosios pusės.

3. Linksminkitės. Ar pastebėjote, kaip dažnai pažinčių portaluose ieškoma partnerio, turinčio puikų humoro jausmą? Taip yra ne todėl, kad visi tikėtųsi susitikinėti su anekdotų karaliumi ar karaliene. Paprasčiausiai taip siekiama apsidrausti, kad nerašytų susikaustę, nuolat viskuo nepatenkinti žmonės. Tai – tikrai atstumiančios savybės. Todėl demonstruokite, kad humoro jausmo jums tikrai nestinga!

REKLAMA
REKLAMA

4. Pasitikrinkite savo rašybą. Manote, kad tobula nuotrauka profilyje – svarbiausia, todėl negailite laiko apdorodami ją fotošopu? Tai štai, malonėkite sugaišti antra tiek ir paruoškite savo profilį taip, kad jame neliktų gramatikos klaidų, sutvarkykite stilių. Ne, Kalbos inspekcija jums už klaidas baudos neskirs. Tačiau jūsų neraštingumas gali atbaidyti aukštesnio socialinio statuso, labiau išsilavinusius partnerius.

5. Šypsokitės. Jei renkatės nuotrauką profiliui – visada rinkitės tą, kurioje šypsotės. Dar geriau, jei nuotrauka atspindės ir jūsų mėgstamą veiklą, turiningą laisvalaikį: kalnai, įspūdingi peizažai už jūsų ar augintinis šalia – ženklas, kad nesate nuobodus namisėda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Atsisakykite klišių. Jei apibūdinsite save frazėmis „esu komunikabilus (-i)“, „gyvenime ieškau pastovumo“ – tai tik sulies jus su minia kitų vienišių. Dabar pat pagalvokite, kokia frazė ar būdvardis apibūdintų jus ir tik jus, bet nieką kitą? Štai tokią frazę ir parašykite! Tegul ji būna šmaikšti, originali ir išties atspindi jūsų charakterį.

7. Atsakykite. Jei kas nors jums parašo žinutę, pamerkia akį ar baksteli – atsakykite. Net jei tas kandidatas ir nedomina. Verčiau užmegzti bent paprastą mandagų pokalbį ir po jo atsisakyti siūlomos draugystės nei tiesiog ignoruoti.

Ir nepamirškite, kad šiomis dienomis viena iš trijų pažinčių prasideda internete. Taigi patobulinkite savo virtualų įvaizdį prieš Valentino dieną!

 

 

„Suaugusiems.lt“ inf. – Erotinės prekės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų