• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ekologijos verslo bendrovė „Ecoservice“ šiais metais didžiausias investicijas planuoja nukreipti į paslaugų kokybės gerinimą ir rūšiavimo linijų atnaujinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų pradžioje bendrovė savo mašinų parką papildė trimis naujomis šiukšliavežėmis, kuriose įmontuoti modernūs bunkeriai su pertvaromis, leidžiantys vienu metu surinkti trijų rūšių išrūšiuotas atliekas (buitines ir antriniam perdirbimui skirtas stiklo, popieriaus, plastiko).

REKLAMA

Anot „Ecoservice“ vykdančiosios direktorės Daivos Skrupskelienės, investicijos į šiukšliavežių parko atnaujinimą ir šiais metais bus bendrovės vienas iš tikslų: „Šiais metais planuojame įsigyti viso 10 tokių mašinų, investicijos į tai turėtų siekti apie 1,5 mln. eurų. Mums yra itin svarbu, kad modernios šiukšliavežės ne tik sutaupo klientų laiką, padeda greičiau išrūšiuoti surinktas atliekas, bet ir atitinka Europos Komisijos patvirtintą „Euro 6" ekologijos standartą“, - sako D.Skrupskelienė. „Ecoservice“ vadovės teigimu, kita investicijų kryptis bus rūšiavimo priemonių bei rūšiavimo linijų atnaujinimas. „Ecoservice“ įmonių grupė planuoja papildomai aptarnauti daugiau nei 15 tūkst. individualių namų valdų, kuriems suteiks individualias rūšiavimo priemones – konteinerius, jų planuojama įsigyti už 400 tūkst. eurų. Dėl šių investicijų įmonė planuoja kelis kartus padidinti surenkamų pakuotės atliekų ir antrinių žaliavų kiekį. „Taip pat investuosime į rūšiavimo linijų modernizavimą Klaipėdoje ir Vilniuje veikiančiose įmonėse, o bendra investicijų apimtis šioms linijoms gali siekti 300 tūkst. eurų“, - komentuoja D.Skrupskelienė.

REKLAMA
REKLAMA

Plėtros galimybės Šiauliuose

Pernai ekologijos verslo bendrovę „Ecoservice“ įsigijęs investicinis fondas „BaltCap Private Equity Fund II“ planuoja plėsti įmonės veiklą ir įsigyti Šiauliuose atliekų tvarkymo paslaugas teikiančią AB „Specializuotas transportas“. „Ecoservice“ nori įsigyti 98,12 proc. „Specializuotas transportas“ akcijų. Konkurencijos taryba savo išvadą dėl šio bendrovės įsigijimo turėtų pateikti vasario mėnesio pabaigoje.

Apie „Ecoservice“

„Ecoservice” savo veiklą vykdo jau beveik 20 metų. Šiuo metu bendrovė valdo didžiausią atliekų tvarkymo tinklą keturiolikoje Lietuvos savivaldybių. „Ecoservice“ rūpinasi komunalinių, statybinių ir stambiagabaričių atliekų bei antrinių žaliavų surinkimu, vežimu ir apdorojimu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų