REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Nebijokite daug užsibrėžti – šiandien jums pavyks iš tiesų nemažai nuveikti. Vakaras geras atviram pokalbiui su sutuoktiniu arba mylimuoju – jūsų santykiai gali pasikeisti į gera.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Gerų pokyčių laikas, kol kas sėkmė priklausys tik nuo jūsų. Palanku priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti vertingos buitinės technikos. Jei jums reikia ko nors paprašyti iš įtakingo draugo – susitikite šiandien. Laukia nuostabus vakaras.

REKLAMA

Dvyniai Nedarykite nieko, kam prieštarauja jūsų vidus. Pasyvumu laimėsite daugiau nei kova. Vakaras malonus: galimas romantiškas nuotykis.

Vėžys Ypatingas metas: galite daug ką laimėti, daug svarbaus pakeisti norima linkme – ir ne tik savo veikloje, bet ir santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Laukia nuostabus vakaras, puikus pramogauti ar meilės pasimatymui.

Liūtas Spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas tartis su vadovu dėl jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Sėkmingas metas svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams bei susitarimams, sandoriams ir pirkiniams. Tinka įsigyti brangų daiktą, vertingą papuošalą, meno kūrinį. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar asmeniškai – tai ir laimingo įsimylėjimo metas.

Svarstyklės Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, - taip aiškiau, paprasčiau rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai nepalanki diena.

Skorpionas Net nedidelės pastangos duos gerų vaisių, nes dabar sėkmės metas ir būtų neapdairu nepasinaudoti laiminga proga. Verta spręsti jums aktualias problemas, nesvarbu, ar jos susijusios su veikla, ar su šeima, vaikais, ar meile.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Pagaliau viskas grįžta į savo vietas. Tai tinkamas metas imtis svarbių pokyčių darbe, kaip ir santykiuose su kolega, darbdaviu. Palanku tikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus.

Ožiaragis Sėkmingas metas: jums bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Puiki diena taikytis: šiandien nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu.

Vandenis Nebijokite rizikuoti, ko nors paaukoti, su kai kuo neišvengiamu susitaikyti, laimę mėginti: iš esmės tai sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas (dažniausiai nepagrįstas). Nusiraminkite, viskas geriau, nei manote.

Žuvys Po lietaus nušvinta saulė. Šiandien daug kas pakryps geresne linkme galbūt todėl, kad esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir ištaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų