REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Imkitės svarbių reikalų tvarkymo. Tiesa, būkite atsargesni su žmonėmis iš toli, netinkamas laikas ir darbo paieškoms užsienyje, deryboms, kaip ir ilgalaikiams darbo susitarimams.

 Avinas Imkitės svarbių reikalų tvarkymo. Tiesa, būkite atsargesni su žmonėmis iš toli, netinkamas laikas ir darbo paieškoms užsienyje, deryboms, kaip ir ilgalaikiams darbo susitarimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Svarbų reikalą tvarkykite per draugus, tarpininkus, naujų darbų nepradėkite. Būkite atidesni nuojautoms, ypač pirmam įspūdžiui (jo aplinkiniams nereikėtų demonstruoti). Beje, diena bus palankesnė, jei atvirai nereikšite savo valios.

REKLAMA

Dvyniai Stebinsite (o gal ir sužavėsite) originaliu požiūriu į gyvenimo sėkmę. Tinka spręsti skolų, mokesčių problemas – rasite naujų būdų, galimybių, kurių anksčiau nepastebėjote. Nepalanku aiškintis meilės santykius.

Vėžys Geras laikas užsiimti atidėtais darbais, taip pat tvarkyti reikalus, susijusius su skolomis. Patartina ieškoti pagalbos tarp draugų, giminaičių.

Liūtas Pasiseks kovojantiems už pripažinimą ir įtaką. Siekite savo tikslų atkakliai, ieškokite pagalbininkų, rėmėjų. Puikus laikas ruoštis svarbiai reorganizacijai, diegti naujoves.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Gauti dalykiniai pasiūlymai naudingi, tik neskubėkite pasikliauti partneriais ir nepulkite gerai neapskaičiavę realizuoti dabartinių sumanymų. Nepraraskite diplomatiškumo bendraudami su partneriais.

Svarstyklės Patartina imtis įstrigusio reikalo. Draugų pagalba gali būti labai reikalinga ir naudinga. Venkite konfliktų, siekite su visais gerai sutarti.

Skorpionas Keistas laikas – jausitės stiprūs, bet atvirai naudotis savo jėga, įtaka netiks. Jūsų elgesys turi tapti diplomatiškas, atsargus, stenkitės neparodyti aplinkiniams savo antipatijų. Tai puikus metas imtis įgyvendinti seniai puoselėtus sumanymus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tinka priimti svarbų sprendimą darbe, bet neverta – santykių su mylimu žmogumi srityje. Jei jūsų šeiminis bendravimas keblus, nesiaiškinkite santykių – galite pernelyg sutirštinti spalvas.

Ožiaragis Siekite taikytis ar gerinti santykius su bendradarbiais. Imkitės darbų, kuriems reikia išradingumo ar draugų, kolegų pagalbos. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus perspektyvūs. Palanku tirti sveikatą.

Vandenis Atidžiau išklausykite oponentų, sutuoktinio nuomonės, patarimų. Labiau atsižvelkite į jus supančių žmonių ir draugų nuomonę. Palankus metas užmegzti partneriškus ryšius, su kuo nors sudaryti sąjungą.

Žuvys Nerami, įtempta diena – likite atsargūs, saikingi. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo, alimentų, paveldėjimo reikalus. Tinkama proga priminti apie skolos grąžinimą.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų